taxi2L´Associació de Taxistes calcula que en el que portem d´any han tingut uns ingressos prop d´un 20% inferiors respecte del 2013. Conclouen que això és així perquè hi ha més gent treballant en el sector i menys usuaris.

El món del taxi continua immers en la crisi i bona part dels membres a penes ingressa el necessari per subsistir. Aquesta és l´anàlisi que es du a terme des de l´Associació de Taxistes, que creu que aquest any està anant pitjor que l´anterior, que ja va ser dolent. El seu secretari, Marfio Pereira, xifra entre “un 15 i un 20%” la caiguda dels ingressos respecte altres anys. Assegura que a l’estiu cobreixen despeses i no és fins a l’hivern que es recuperen “una mica”.

La crisi ha provocat, a més, que hi hagi més gent que treballi en el sector i que els usuaris utilitzin menys el servei. Pereira posa l’exemple d’una persona “que s’ha quedat sense feina a la construcció i ho intenta al sector del taxi”. Situacions que provoquen, diu, que abans cada cotxe tingués un xofer i ara hi hagi fins a dos o tres xofers per vehicle.

El sector està a l´expectativa de com els afectarà l´entrada en vigor de la Llei del transport per carretera que, entre altres coses, regula el món del taxi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada