Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Hi haurà una mica de tensió amb la figura del pare, si podeu evitar discussions millor que millor. La tendència a portar la contrària en tot us farà tenir moments de conflicte que podeu mirar que no siguin greus si esteu al cas. El tema més controlat serà el dels diners, sabreu portar-los controlats i en fareu de manera fàcil.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindreu sort en el tema feina i diners, cal que aprofiteu els moments i les oportunitats que se us presentin. No és temps d’esperar, sinó de tirar endavant per seguir fent camí. També us podeu trobar amb persones que us donaran bons consells, cal que els escolteu, potser no fareu el que us diuen però la seva intenció és molt bona.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Us vindrà de gust estar a casa i remodelar el vostre espai. Si podeu feu-ho, us sentireu més bé i tindreu la sensació de que tot és diferent encara que no ho sigui gaire. Trobareu moments de reflexió i de valoració del que esteu vivint ara, i us anirà bé per millorar en el que us ve per davant, sobretot en el camp de la família.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Estareu més patidors del normal i cal que us agafeu les coses amb més calma. Patir no serveix per res i si no canvieu d’actitud us podeu trobar en que us acabeu fins i tot trobant malament. Mireu d’enfocar-vos més en els projectes que vagin enfocats a vosaltres mateixos i en el vostre camp d’evolució més personal, serà més bo.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Alerta amb els diners i amb les despeses que se us presenten. És important que calculeu el que heu de pagar i el que teniu per fer-ho. No us estranyi que us vinguin ganes de fer-vos un canvi d’imatge. No us passeu que si feu alguna cosa radical després us sentireu estranys. I per últim, alerta amb els cops de cap, aneu massa ràpid.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Les idees estrafolàries formaran part del tarannà natural, tindreu ganes de coses diferents i de sortir de la rutina que teniu marcada. Us anirà bé fer el que no teniu previst i sobretot fer el que us vingui de gust. Si es planteja algun viatge no el deixeu escapar, conèixer mon també se us pot posar genial per estar contents.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Ganes de lluitar i sobretot ganes de sentir-vos vius i actius, això és el que més notareu en el vostre interior. La família serà un bon puntal i el seu recolzament us farà estar forts i animats per fer els canvis que se us posin al davant. De fet ho veureu tot clar i no sentireu que hi hagin problemes de cap tipus en cap sentit.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Les diferències d’opinió amb els pares us poden portar a estar una mica malament a casa. Heu de mirar de tolerar millor la seva manera de pensar i el seu comportament. Gairebé segur que ho fan per protegir-vos. Pareu molta atenció a la conducció i als desplaçaments llargs, si esteu atents podeu evitar ensopegades que no calen.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Moltes remogudes en temes de lligar o trobar parella. Anireu una mica esvalotats i us heu de frenar per poder entendre que de vegades no feu el més correcte i que si us deixeu anar massa podeu acabar anant amb algú que no us convé massa. Sigueu previsors i penseu abans de tirar-vos a la piscina sense aigua, que us podeu fer mal.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La feina o els estudis us donaran responsabilitat i heu d’estar a l’altura del que se us presenti. Cal que us esforceu i que mireu que passa quan passeu de tot. A veure si així traieu més benefici de la situació. Estigueu al cas de les persones grans de la família, potser n’hi haurà algun que us necessitarà i és bo que hi sigueu.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindreu alguna enganxada amb la parella, us costarà escoltar el que us diuen i fer cas o valorar el que us plantegen. Seria aconsellable escoltar per tenir clar cap a on es mou el tema i si algú altre té raó a part de vosaltres mateixos. Us convé estar en societat i anar a llocs on hi hagi persones, per poder parlar i comunicar-vos.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tindreu el sisè sentit a flor de pell, això vol dir que estareu sensibles i que veureu venir el que passarà. Aprofiteu aquest fet per estar més previnguts i més tranquils. També tindreu algun moviment en el camp de la feina, on us donaran estabilitat i això us anirà molt bé. Si sou estudiants poseu-vos les piles que teniu feina.