Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Al llarg d’aquets dies tindreu la mala feta de dir allò que no toca en el moment més inadequat, haureu de ser prudents amb les paraules per no embolicar la troca. Això us passarà més quan hagueu de dir alguna cosa de compromís, estigueu al cas. Els amics us donaran molt bon suport en totes les situacions que tingueu us fan costat.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindreu canvis en el camp monetari, les tendències són que siguin canvis bons tot i que hi heu de posar de la vostra part perquè sigui així. Cal estar desperts per poder veure les oportunitats que se us presenten i no deixar-les escapar. A part de que heu de mirar de controlar les despeses per poder recollir una més del que recolliu.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Educadament aconseguireu el que voleu i no us costarà gens convèncer a la gent del que us sembli pertinent. No feu mal ús d’aquesta facilitat que tindreu perquè si es fan malifetes sempre s’acaben pagant cares. Per altra banda amb els amics hi tindreu molt bons moments i els heu d’aprofitar, fareu coses divertides i riureu molt.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Encara que us gasteu més diners del compte i que amb alguna amistat tingueu algun entrebanc, no heu de patir, ja que tot s’arreglarà com per art de màgia i se us posarà fàcil trobar la manera de sentir-vos bé i a gust amb tot i tothom. Tindreu el sisè sentit despert, per tant feu cas de les vostres intuïcions que us salvaran de tot.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

La relació amb persones molt sensibles us serà complicada de portar, bàsicament perquè no estareu de gaires miraments i direu les coses massa de cop, fent que algunes persones es sentin una mica afectades per les vostres reaccions. Intenteu pensar abans de deixar anar el ruixat al personal, no fora cas que feu plorar a algú.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Eviteu  parlar del tema de diners tant amb els amics com amb els pares, us pot portar problemes i us pot sortir el tret per la culata segons el que vulgueu arreglar. Són temes delicats i aquests dies no estarà massa bé la cosa per poder-ne parlar. És millor que busqueu altres coses de les que parlar o que pugueu fer per gaudir.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Teniu el sol a casa vostra i això us dona força i energia per fer qualsevol cosa, heu d’aprofitar la situació per gaudir de moments bons. Ara bé, és molt important que controleu les paraules que dieu, us serà fàcil que l’espifieu en les converses. Agafeu-s’ho bé i mireu de treure la part divertida del assumpte, no us hi enfadeu.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tindreu el guapo pujat i us sentireu molt còmodes en tots els sentits, tot i que tindreu la tendència a patir més del compte per tot. Hauríeu d’intentar buscar la manera de no donar-li tantes voltes al cap i per comptes de patir buscar solucions a les coses que us preocupen o us atabalen. Patir no arregla res només dona maldecaps.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu un aspecte misteriós i enigmàtic que cridarà l’atenció a persones diferents, serà una bona oportunitat per descobrir pensaments curiosos i per obrir la ment a opinions d’altres persones que han viscut vides ben intenses i plenes d’experiències enriquidores. El saber sempre porta com a coixí una vida plena de varietat.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Podeu fer diners amb algunes feines que surten de manera sobtada, els diners us vindran però no serà per art de màgia, o sigui que ja us podeu preparar per treballar. Per estar més tranquils no us aniria malament anar a caminar una mica o fer una mica d’esport, l’activitat física se us pot posar molt bé i us ho pot fer veure tot millor.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Fareu les coses amb molta energia i no tindreu cap mirament per dir el que penseu de manera directa. És com si tinguéssiu les piles a dalt de tot i les haguéssiu de descarregar de cop. Una mica de calma no us aniria gens malament, tot i que reconec que us pot costar molt de tenir-la perquè hi ha massa energia acumulada.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Estareu molt lligats amb la família i voldreu que hi hagi molt de benestar entre tots, ho podeu aconseguir però cal que hi poseu molta paciència i sobretot moltes rialles, un bon somriure arregla moltes coses. Si us dona per fer canvis de decoració a casa serà una cosa ben normal,tindreu bon gust per fer-ho i us anirà bé renovar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada