Els Special Olympics Andorra organitzen el 5è Trofeu internacional d’Esquí

Demà dissabte 22 de març Andorra acull el 5è Trofeu Internacional d’Esquí organitzat per la Federació esportiva Special Olympics Andorra. Un total de tres delegacions prendran part d’aquesta competició: Andorra, Catalunya i Castella la Manxa.

La pista de l’Esparver de l’estació d’esquí Soldeu-El Tarter serà l’escenari de la prova: un eslàlom gegant de dues mànigues de nivell mitjà amb 15 portes. Els Special Olympics que hi prendran part són els que disposen d’un nivell d’esquí mitjà o elevat, amb dues sortides diferenciades.

La delegació andorrana estarà formada per 10 atletes, acompanyats pel cap de delegació, Isaac Benchluch, i per dos entrenadors, Dani Serra i Raül Cruz, i tres acompanyants, Edgar Mangues, Mingo Calvet i Rui Correia. Els 10 esportistes que prendran part al trofeu són: Ruben Prior, Sergi Pérez, Enric Adran, Sergi Cuberes, Domènech Calvet, Marc Vilarubla, Giovanna Stefanni, Álvaro Rodríguez, Xavi Sánchez i Jordi Julià. La delegació de Catalunya estarà formada per 8 atletes i la de Castella la Manxa, per 5 atletes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.