Els Special Olympics Andorra organitzen el 4t Trofeu Internacional d’Esquí

El 16 de febrer Andorra acull el 4t Trofeu Internacional d’Esquí organitzat per la Federació esportiva Special Olympics Andorra. Un total de tres delegacions prendran part d’aquesta competició: Andorra, Catalunya i Castella i Lleó. La pista de l’Esparver de l’estació d’esquí Soldeu-El Tarter serà l’escenari de la prova: un eslàlom gegant de dues mànegues de nivell mitjà amb quinze portes. Els Special Olympics que hi prendran part són els que disposen d’un nivell d’esquí mitjà o elevat.

La delegació andorrana estarà formada per nou atletes, acompanyats pel cap de delegació, Isaac Benchluch, i per dos entrenadors, Dani Serra i Raül Cruz. Els nou esportistes que prendran part al trofeu són: Ruben Prior, Sergi Cuberes, Marc Vilarubla, Edgar Sànchez, Domènec Calvet, Jordi Julià, Álvaro Rodríguez, Rui Correia i Enric Adran. La delegació de Catalunya estarà formada per 8 atletes i 2 entrenadors i la de Castella i Lleó, per 6 atletes i 2 entrenadors.

El 4t Trofeu Internacional d’Esquí també compta amb la col·laboració del Comú de Canillo i de Grandvalira Social, a més del suport d’AINA, l’Hotel Nòrdic, el personal tècnic de Grandvalira i un gran equip de voluntaris.