Els Solistes de la Jonca i Manel Camp Trio actuen al cicle Jazz Hivern Andorra

Els Solistes de la Jonca, jove formació emparada per la Fundació ONCA actuaran amb el Trio Manel Camp en el marc del cicle Jazz Hivern Andorra, el divendres 7 de juny, a les 21.30 h, a l’Auditori Nacional d’Andorra.

Els Solistes de la Jonca és la primera vegada que actuen en aquest festival que organitza el Departament de Promoció Cultural del Govern d’Andorra. La seva participació és un pas més en la voluntat de potenciar la formació andorrana i de dotar de més contingut les propostes i els programes dels músics que s’han format en el si de la Fundació ONCA.

En aquesta ocasió, un quartet de corda i Manel Camp Trio presentaran el programa Concertem? Música per a quartet de corda i trio de jazz, ideat pel prestigiós pianista Manel Camp. L’esperit creador del pianista adopta, en aquest Concertem?, el seu vessant més audaç. Inventor de llenguatges melòdics i rítmics amb què el seu jazz ha dialogat amb estils i autors d’èpoques i escoles diversos, aquest cop ha fet un pas més enllà. Concertem? concerta una formació tradicional de música clàssica amb un trio de jazz, i des d’aquesta casella de sortida, recupera flaires de la seva trajectòria com a compositor. Bandes sonores, música de dansa, Aïnara –del CD Enyors–, així com la presentació d’Origen, entre altres obres del seu repertori íntim, són les propostes de Camp per a una formació singular que té al davant el repte de reinterpretar-lo. Amb Concertem?, Manel Camp, fidel com sempre a si mateix, ens ofereix un nou Manel Camp. Un total de deu obres seran interpretades conjuntament per les dues formacions musicals.

El preu de l’entrada és de 8 €.