baterial mobil

No  ens separem del telèfon intel·ligent ni per anar al bany; és literal i de fet un dels moments en què més persones fan servir les xarxes socials és en aquesta situació.

En el treball per altra banda, abans era freqüent veure com els empleats amagaven el telèfon mòbil perquè els caps no s’adonessin que l’estaven fent servir. No obstant això, cada vegada és més freqüent veure com els treballadors de les oficines tenen el seu telèfon intel·ligent sobre de la taula sense que passi absolutament res. De fet algunes empreses estan començant a deixar que els seus treballadors facin servir fins i tot el telèfon durant les reunions.

¿Haurien de deixar de fer-ho? Segons un recent estudi dut a terme de forma conjunta per Kaspersky Lab i les Universitats de Würzburg i Nottingham Trent, tenen motius de sobres per fer-ho.

La investigació va estudiar 95 persones d’edats compreses entre els 19 i els 56 anys. L’estudi consistia en fer-los participar en una prova i analitzar com la realitzaven en funció del lluny que estava el seu telèfon mòbil: damunt de la taula, a la butxaca, en un calaix o directament fora de la sala.

La investigació va revelar que els resultats de la prova quan el telèfon intel·ligent no era present milloraven en un 26 per cent. D’aquesta manera, quan el mòbil estava damunt de la taula era quan les persones analitzades obtenien pitjors resultats.

L’estudi també va determinar que no hi havia un augment d’ansietat quan les persones eren allunyades dels seus telèfons.

En resum, les empreses tenen en aquest estudi una forma d’afrontar la presència de smartphones a les seves oficines. Segons apunta l’estudi, prendre notes durant una reunió de treballs redueix profundament el grau de comprensió.

No poden posar-se-portes al mar, però l’opció de fer entrar la tecnologia en tots els aspectes de la vida laboral, produeix baixades de rendiment pronunciades.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada