Els síndics reben l’ambaixador d’Itàlia a Andorra

Sandra Codina, Teodora Danisi, Giuseppe Grimaldi i Carles Ensenyat (Consell General)
Sandra Codina, Teodora Danisi, Giuseppe Grimaldi i Carles Ensenyat (Consell General)

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han rebut aquest matí de dijous, a Casa de la Vall, a Giuseppe Buccino Grimaldi, ambaixador d’Itàlia al Principat d’Andorra. Al llarg de la visita, que ha recorregut també el nou edifici del Consell General, els síndics generals han explicat la història parlamentària del Principat d’Andorra a la delegació italiana formada, a més de l’ambaixador, per la consellera de cultura, Teodora Danisi, i Alberto Rossi, cònsol honorari d’Itàlia a Andorra.

Posteriorment, durant la reunió que han mantingut els síndics generals i la delegació italiana s’han abordat temes d’actualitat política com l’evolució de les negociacions de l’Acord d’associació amb la Unió Europea i també la voluntat d’Itàlia de comptar amb el suport d’Andorra per a organitzar l’Exposició Universal l’any 2030. A més, l’ambaixador italià ha manifestat la seva voluntat d’assistir, l’any vinent, als actes de celebració del Dia de la Constitució.

Aquesta ha estat la primera visita de Buccino al Principat d’Andorra, recentment nomenat ambaixador, que té previst entregar les seves Credencials al copríncep episcopal aquest divendres.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES