Els síndics es reuneixen amb els presidents dels grups parlamentaris i el conseller no adscrit

Els síndics Sandra Codina i Carles Ensenyat amb les conselleres Judith Casal i Susanna Vela del PS (Consell General)
Els síndics Sandra Codina i Carles Ensenyat amb les conselleres Judith Casal i Susanna Vela del PS (Consell General)

Aquest divendres amb la reunió amb els presidents del Grup Parlamentari Ciutadans Compromesos, Carles Naudi d’Areny-Plandolit i Manuel Linares, s’ha completat la ronda de contactes que el síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han mantingut amb els presidents de tots els grups parlamentaris i el conseller no adscrit al llarg de l’última setmana.

Ensenyat i Codina s’han reunit amb els representants parlamentaris per a tractar l’actualitat política i informar-los de l’activitat de la Sindicatura al llarg d’aquest període de sessions que finalitzarà el pròxim 15 de juliol. A més, s’ha traslladat als presidents i al conseller no adscrit els projectes en els quals està treballant la Sindicatura relacionats principalment amb la reforma de Casa de la Vall i la millora dels entorns. També s’han tractat aspectes de funcionament del parlament i la pròxima implementació d’una nova interfície gràfica, més visual i molt més senzilla per a la navegació, de la seu electrònica del Consell General.

Aquestes reunions s’emmarquen en la voluntat dels síndics generals de mantenir una comunicació fluida amb els presidents de tots els grups parlamentaris i el conseller no adscrit per a informar-los dels projectes del Consell General i l’agenda parlamentària i també per a escoltar les propostes i suggeriments dels representants polítics. Les trobades, segons es va anunciar a principis de legislatura, tenen lloc un cop per període de sessions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]