Els sindicats demanen una assitència massiva a la concentració pels lloguers i el cost de la vida

L’avinguda Meritxell, a l’alçada del passatge Biscariet, serà el punt de trobada de la concentració que ha organitzat aquest divendres al vespre el moviment sindical, amb el suport de partits polítics com el PS i associacions diverses per reivindicar millores socials i laborals. Els convocats demanen una assistència massiva.

En un primer moment la proposta del moviment sindical era organitzar una manifestació, però les males previsions meteorològiques van portar els organitzadors a convocar una concentració, que esperen que aplegui molta gent al passatge Biscariet d’Andorra la Vella.

Des de la Unió Sindical, Gabriel Ubach recorda que la situació no ha millorat gens des de la concentració de l’any passat i per això tornen a sortir al carrer. Assegura que “fa vuit anys que governen els Demòcrates i la situació cada vegada es va deteriorant més”.

La trobada serà a les 20h i mitja hora més tard es llegirà un manifest que tancarà l’acte.  A la concentració alertaran sobre l’alt cost de la vida, la problemàtica de l’habitatge, l’alt preu dels lloguers, el salari mínim, la precarietat de les pensions i els sous baixos.

El moviment Hippies Andorra també s’ha adherit a la concentració per reclamar millores a la societat.

Els treballadors del Punt de Trobada se sumaran a la concentració, segons van anunciar aquest dijous en un comunicat. El comitè d’empresa van fer una crida a la ciutadania per solidaritzar-se amb la seva situació davant el neguit pel futur incert dels llocs de treball