Els sindicats demanen que s’aturin els projectes de lleis laborals

Text: USDA, Foto: Arxiu

Segons un comunicat de l’USDA, els sindicats de la funció pública donaran suport a la proposta de Unió Sindical d’Andorra i demanaran que s’aturin els projectes de Llei que Demòcrates per Andorra tenen al Consell General. En concret, la llei del codi de relacions laborals, la llei sindical i la llei de conflictes col·lectius, que han seguit el mateix procediment que pretén seguir la llei de funció pública “sense consens ni diàleg amb les representacions sindicals, que de ser aprovades portaran greus prejudicis per a tots els treballadors tant del sector públic com privat”.

La Unió Sindical d’Andorra fa una crida a tots els treballadors andorrans, en contra d’unes lleis “que l’únic que aportaran es precarietat laboral. És hora de deixar ben clar que no poden continuar sense diàleg ni consens amb les organitzacions sindicals a l’hora d’elaborar les legislacions laborals, deixar clar que les polítiques de confrontació entre treballadors del sector públic i privat només beneficia a les polítiques més ràncies i als poders fàctics del país en contra de tota la classe treballadora Andorrana, polítiques que tan bons resultat els hi donat al govern de DA .

DA esta posant en marxa politiques ultracapitalistes per evitar que el creixement econòmic ( quan segons ells ja anem vent en popa ) tingui cap repercussió en el conjunt dels treballadors i de la població i que quedi només en benefici dels inversors i de les seves societats.”

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.