Els Serradells obrirà la segona quinzena de febrer

La setmana vinent s’iniciaran les tasques de retirada de la bastida exterior del Centre esportiu dels Serradells amb l’objectiu d’assegurar l’estructura amb una xarxa de protecció i poder garantir, així, l’accés a l’aparcament i a la resta de zones no afectades per l’incendi del 22 de novembre. En paral·lel es realitzarà l’aïllament de l’espai que acull la piscina olímpica, malmès pel foc, i a continuació una empresa especialitzada realitzarà una neteja a fons, incloent els conductes de ventilació i estructures interiors, de la resta del Centre no afectat directament. A més, es comprovarà amb detall que els quadres elèctrics i les instal·lacions tècniques que aparentment no han estat afectats arran del sinistre funcionin de manera correcta.

El Comú, a l’espera de rebre l’informe definitiu que acrediti que l’edifici de la piscina no presenta danys estructurals, preveu que les tasques esmentades es puguin realitzar en qüesti. de setmanes i el Centre esportiu dels Serradells pugui oferir la majoria dels serveis a partir de la segona quinzena de febrer.

Els usuaris que disposin de l’abonament complet podran continuar utilitzant durant les properes setmanes, i fins que no reobri el centre, les instal·lacions esportives comunals de Canillo, Encamp, Pas de la Casa, Ordino i Sant Julià de Lòria. Cal dir que, amb previsió que la piscina no podrà ser operativa durant un llarg període de temps, es va acordar la suspensió de l’abonament aquàtic per als 400 usuaris subscrits a aquesta modalitat a partir del 31 de desembre.