Els Serradells celebra el 25è aniversari amb una exhibició de la selecció d’Ucraïna de natació sincronitzada

Una exhibició de natació sincronitzada de la selecció d’Ucraïna serà l’acte estrella de la celebració del 25è aniversari del Centre Esportiu Els Serradells d’Andorra la Vella que se celebrarà el proper dissabte 16 d’abril. Però a més, hi haurà el Trofeu Sant Drogó de natació, un espectacle amb la participació de cent esportistes dels clubs de rítmica, artística i sincronitzada dels Serradells, i una jornada de portes obertes per conèixer les instal·lacions i poder utilitzar la piscina olímpica de manera gratuïta. El cònsol menor de la capital, Marc Pons, i el cap d’àrea d’Instal·lacions i Equipaments Esportius, Marc Magallón, han fet una valoració molt positiva de la trajectòria d’aquest centre “de referència” i s’han compromès a seguir treballant en el seu manteniment per garantir el servei esportiu als veïns d’Andorra la Vella i de tot el Principat. Actualment hi ha prop de 4.000 abonats, sent així el centre esportiu amb més usuaris del país.

El Centre Esportiu Els Serradells celebrarà 25 anys el proper dilluns 18 d’abril, i per aquest motiu s’ha organitzat un ampli calendari festiu que tindrà lloc aquest dissabte dia 16. A les 10 hores s’iniciarà el trofeu Sant Drogó de natació, organitzat per la Federació Andorrana de Natació, a les 13 hores, un centenar d’atletes dels clubs de rítmica, artística i sincronitzada dels Serradells oferiran l’espectacle ‘Trimensió Esport’, i a les 13.30 hores tindrà lloc l’acte estrella amb l’exhibició de natació sincronitzada a càrrec de la selecció d’Ucraïna, equip guanyador del Preolímpic de Rio de Janeiro 2016 entrenat per Anna Tarrés. I a més, durant tota la tarda, entre les 16.30 i les 20.30 hores hi haurà una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta a la piscina olímpica.

Es tracta del centre esportiu de referència al país amb 24.000 metres quadrats i uns 4.000 abonats actualment. El cònsol menor de la capital, Marc Pons, i el cap d’àrea d’Instal·lacions i Equipaments Esportius, Marc Magallón, han destacat l’estada de nombrosos clubs i professionals esportius que durant aquests 25 anys han escollit aquest centre per entrenar, com ara el nadador rus Aleksandr Popov, els germans Gasol, o les seleccions de natació dels Emirats Àrabs, Oman o Austràlia.

Després de nou mesos d’obres a la piscina olímpica, les properes obres previstes reforçaran l’estructura de la part exterior, ja que segons ha explicat el cònsol menor, “a una instal·lació amb 25 anys de vida i que volem que tingui continuïtat s’hi han d’invertir diners constantment, no pot passar que per voluntat política no hi hagi inversions”. Segons l’auditoria encomanada pel Comú d’Andorra la Vella, amb totes les accions previstes s’acabaran invertint 4,5 MEUR, i de moment s’han gastat poc més de dos milions.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.