Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Cal que estigueu el més calmats possible, ja que si us esvareu parlareu massa directament i podeu tenir algun malentès que no tindria raó de ser. Quan es tenen dies gaire atabalats, és millor anar a fer un volt i esbargir-se una mica abans de voler-ho arreglar tot de cop. El bo és que tindreu bons moments en temes econòmics; aprofiteu-ho.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

En l’economia es presenten canvis positius que us donaran alguna alegria; això no vol dir que us pugueu gastar els diners per endavant, heu de ser previsors. Heu d’anar amb compte en la conducció, ja que teniu la facilitat de trobar entrebancs i, si no esteu atents, podeu tenir algun ensurt. Us vindrà de gust fer un canvi d’imatge.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tindreu moltes ganes d’estar en família i de tenir moments d’intimitat amb els vostres. Si en teniu l’oportunitat feu-ho, que us anirà molt bé. D’altra banda, tindreu el cos amb ganes de canvis i potser us demanarà que feu més esport, o bé que el cuideu millor en el camp de l’alimentació. Aquestes coses sempre van bé; feu-li cas.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

En el camp de les amistats podreu tenir tendència a conflictes amb persones del sexe masculí; intenteu evitar situacions complicades i mireu d’esquivar moments de malestar, així us anirà millor i en algun altre moment ja podreu arreglar la situació, ja que, al cap i a la fi, no és gaire important. Us convindria sortir al carrer i caminar.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

No són moments per voler fer amistats gaire profundes, ja que us podeu trobar que vosaltres ho doneu tot i els altres no acabin d’entendre o valorar els vostres moviments. Cal que sigueu tal com sou però sense voler ser més esplèndids del que ja soleu ser normalment. Aquest aspecte se us marcarà molt, sobretot a la feina.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Amb la parella, si en teniu, és clar, hi haurà molta comprensió i facilitat de paraula. És un bon moment per arribar a un acord i poder crear bons plans en els quals hi haurà bona harmonia. També tindreu la creativitat molt a flor de pell i això us donarà molt bon rotllo i molta capacitat de solucionar i fer desaparèixer conflictes.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tindreu ganes de relacionar-vos més amb la figura paterna; si en teniu l’oportunitat, feu-ho. El tema està que poder parlar i comentar les vostres inquietuds us farà sentir molt millor i us ajudarà a veure-ho tot més bé. En qüestió de diners la cosa no està malament: ara podreu recollir una mica per poder gastar més endavant.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Us tocarà cuidar algú estimat; no us ho agafeu malament, només caldrà que li feu companyia i que estigueu pendents de si necessita alguna cosa. És bo fer aquestes coses quan toca perquè en qualsevol moment ens poden haver de cuidar a nosaltres, la vida dona molts tombs. També tindreu contactes amb l’estranger o amb persones de fora.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu èxit fàcilment en tot el que us proposeu; sense fer massa esforç tot es posarà de cara i cal aprofitar el moment. Per a vosaltres, la figura de la mare agafarà molta importància i us farà estar pendents que tot vagi bé. No heu de patir perquè els aspectes són bons i no hi ha d’haver cap problema en res. Gaudiu dels moments.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

El moviment que tindreu amb els amics i amb les sortides que haureu de fer serà bo però, en algun moment, cansat; heu de buscar-vos moments per a vosaltres i per apartar-vos dels pilots de gent. No cal que ho feu seguir tot. Heu de tenir present que sereu molt responsables i tot ho voldreu fer massa ben fet, cosa que també cansa.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindreu un imant per a persones especials, se us acostaran sense que les aneu a buscar i això us pot ser molt bo perquè us poden donar bones idees i podeu riure molt amb les seves excentricitats. No us tanqueu a conèixer gent diferent. D’altra banda, si us convé estudiar seran molt bons dies per fer-ho perquè us sentireu segurs i bé.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Les ganes de parlar i d’explicar-ho tot a tothom us faran perdre el control i dir coses que no toquen a qui no convé. Mireu de ser prudents amb el que deixeu anar perquè, un cop dit, ja no es pot esborrar. D’altra banda, tindreu el guapo pujat i us sentireu molt bé amb el vostre aspecte; ho podeu aprofitar, si us cal, per mirar d’anar a lligar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada