Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tot us va enfocat a treballar i als canvis que voleu fer. Heu de ser pacients i saber esperar el vostre moment per fer algun moviment, ja que anar a la desesperada només us pot portar problemes. El millor seria que aprofitéssiu el temps per gaudir de les petites coses que us dóna la vida. La família estarà orgullosa de vosaltres.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

El camp de la parella potser complicat, amb perill de ruptures o situacions límits, quan les coses es presenten així el millor és no fer gaires moviments estranys i sobretot donar temps per calmar les aigües. Per altra banda el que podeu fer és viatjar ni que sigui en el pensament perquè us alliberarà molt sentir-vos en camp obert.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tant en el tema emocional com en el tema de diners les coses us aniran bé, us serà fàcil tot i us sentireu plens i valents per fer el que us convingui. Per gota que us sigui possible parleu de sentiments i del que realment voleu a la vostra vida, si ho feu així fins i tot podreu descobrir aspectes que us faran estar més feliços i bé.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Tindreu molt geni i costarà de que les persones del vostre entorn ho portin bé. Les conseqüències seran enrabiades i mals moments que s’hauran d’arreglar o si mes no acceptar. Podeu aprofitar el mal geni per agafar energies i començar en força projectes que us convenen molt en la feina. Mireu d’enfocar el geni per coses positives.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

No us costarà gens posar les coses al seu lloc i buscar la manera d’encaixar la vostra vida d’una manera factible. Si teniu ganes de viatjar, feu-ho que us anirà bé i si no podeu, també podeu informar-vos de capa on podríeu anar alguna estona i així fareu plans pel que hagi de venir. El més important és que estareu serens i bé.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tindreu energia i força per fer el que vulgueu, només cal que tingueu clar el que teniu en ment. De fet si les idees estan clares no hi haurà res que us pari. També cal tenir present que us donarà per cuidar el vostre cos, podeu començar a voler fer esport d’una manera més controlada i conscient. Us pot anar bé, feu el que pugueu.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estareu segurs de vosaltres mateixos, tot i que les sortides de caràcter poden ser massa explosives, perquè gaire descontrol us pot portar a malestar amb les persones del vostre entorn. Compta en la conducció que anireu distrets i no calen ensurts. Necessiteu estar tranquils en el camp de les emocions i descansar més per estar bé.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Els vostres pensaments seran complicats, tindreu tendències a embolicar les idees i us costarà trobar solucions. No us desespereu i respireu per estar tranquils, procureu deixar les decisions importants per altres moments. També us cal estar pendents del tema dels diners, cosa que us pot costar una mica però és necessari fer-ho.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu despeses a casa, potser les tindreu controlades o potser no però sí que us donaran una mica de malestar pel fet de que no sabreu com assumir-les. Cal que us feu el càrrec de que a vegades les coses s’espatllen i alguna cosa s’hi ha de fer. Les discussions amb els pares les podeu evitar si realment voleu fer-ho, val la pena.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estareu molt serens per prendre bones direccions i enfocar-vos bé en el tema de la feina i també dels estudis. Cal aprofitar-ho bé i mirar endavant per treure el màxim profit de la situació. Tot i que els dubtes us poden envair i us poden fer sentir molt perduts. Aquí serà on haureu d’esforçar-vos per mantenir les idees clares.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La remoguda que portareu a sobre serà important, cosa que pot fer que en alguns moments se us compliqui tot una mica. Heu de ser capaços d’anivellar-vos i centrar les vostres forces d’una manera natural. En el camp de les emocions deixeu fluir sense posar barreres i accepteu el que es mogui amb calma i sense por, tot anirà bé.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Els amics us poden portar algun problema i serà difícil que pugueu triar a qui voleu al costat o a qui no. De totes maneres heu de ser conscients de que si una persona no us aporta el que necessiteu i no us hi sentiu còmodes també podeu buscar la manera d’apartar-vos educadament i no carregar-vos de res que no us pertoqui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada