Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Les oportunitats en temes de feina sembla que es disparen per vosaltres i cal estar molt atents per arreplegar el que es presenti. De totes maneres el que més bé teniu és el camp emocional, els sentiments de cara als altres i la manera de tractar a les persones serà diferent en el bon sentit, estareu contents de donar bon rotllo.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estareu decidits a trencar-ho tot, a dir el que penseu i a posar els punts i a part en tot. Mireu de no ser tan directes que no cal. Seran moments impulsius en els quals us sentireu valents però les reaccions del vostre voltant poden ser més dures del que us penseu. El millor que podeu fer és sortir i esbargir-vos passant-ho bé.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tindreu uns dies enrevessats, on les complicacions i la falta de diàleg poden trencar la bona relació a casa. La família us necessita i no acabeu d’estar massa al cas. Si podeu, poseu una mica d’interès en les coses de família, que al cap i a la fi, si no fos pels de casa vosaltres no existireu, cosa que s’ha de recordar de vegades.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Heu de desvincular-vos d’aquelles obligacions que us heu creat innecessàriament i que no us aporten res de bo. Cal que trieu el que realment us agrada i el que us sobri us ho trèieu del davant. El més important és que us sapigueu desenganxar del que no us convé. Us aniria genial canviar d’aires i deixar-vos portar per la il·lusió.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Decidiu el que decidiu tot us anirà bé, no heu de patir per res. En tema de diners serà fàcil que us pugueu organitzar bé i que recolliu més del que us pensàveu. Això no vol dir que us pugueu relaxar ni que pugueu gastar pels descosits, tot al contrari, és important que controleu el tema i serà més positiu. Bons dies amb els germans.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Us pot donar per llegir i per reflexionar del que heu viscut i el que us queda per viure. Portareu uns dies més aviat nostàlgics i sentireu que el passat se us planta davant per fer-vos recordar el que us ha passat per veure si ja ho teniu tot superat. Possiblement tindreu feina d’acceptació per fer, però ja us anirà bé. Sempre és bo créixer.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estareu il·lusionats i amb una visió de la vida molt alegre i plena de colors. Estaria bé que ho mantinguéssiu i ho compartíssiu amb les persones que us estimeu. Tot i així tindreu la necessitat d’apartar-vos d’aquella gent que us afecti de manera negativa i no tindreu cap mania per dir les coses clares a qui veieu que no us va bé.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

El cap us anirà a tota pastilla rumiant mil coses diferents. A vegades va bé rumiar, però no s’ha de deixar que això ocupi massa temps, ja que després es perden els moments d’estar actius i sempre és bo pensar i activar. De totes maneres esteu en uns dies on la creativitat serà important i fer reformes a casa us aniria de perles.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Estareu molt mandrosos i poca feina voleu fer encara que en tingueu molta. Ja us podeu posar les piles perquè si no feu el que toca us podeu tenir alguna represàlia important d’algú de la família. Mireu de fer el que toca i tot anirà bé sense problemes. Us convé anar a platja o a muntanya i gaudir de la natura i carregar piles.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Ja de normal soleu parlar perquè necessiteu expressar-vos, a l’igual parlareu pels descosits o tindreu l’efecte contrari i us tanqueu en banda sense dir res. De totes maneres estareu contents i tot se us posarà la mar de bé. Repartiu i compartiu la vostra il·lusió que fareu contents a les persones que us envolten i tot serà bonic.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Teniu molta iniciativa i se us acudiran idees bones per preparar projectes per mes endavant. En l’única cosa que cal estar alerta és en el tema de parella, on és fàcil que us enfadeu per qualsevol cosa i que tot se us posi malament fins al punt d’un possible trencament. Heu de posar-hi una mica de paciència i potenciar lo bo.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La necessitat de centrar els pensaments i prendre decisions serà gran. D’aquí que buscareu la manera d’alliberar tensions i trobar moments per vosaltres on reflexionareu del que viviu i us enfocareu capa una millora interessant. Els camps més afectats seran el de la feina i també el de la parella. Cal que prengueu decisions pròpies.