Els representants d’Andorra als Jocs d’Hivern Special Olympics marxen a Corea del Sud motivats per aconseguir medalles

Enric Adran i Domènec Calvet, els dos representants andorrans als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics, marxen a Corea del Sud amb la motivació d’aconseguir uns bons resultats i tornar al Principat amb medalles. La delegació andorrana està formada a més dels atletes, per l’entrenador Raül Cruz. El president dels Specials Olympics Andorra, Gualbert Osorio, s’ha mostrat convençut que els atletes demostraran la seva gran preparació física esportiva i els seus valors humans, i si la sort els acompanya, no es descarta tornar a Andorra amb alguna medalla. Els Jocs Mundials se celebren a PyeongChang del 29 de gener al 5 de febrer i Adran i Calvet participaran en les proves d’esquí alpí, en la modalitat d’eslàlom i gegant.

Els dos esportistes andorrans que representen Andorra als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics han estat entrenant per poder aconseguir els millors resultats possibles en aquest esdeveniment esportiu que aplega 3.300 esportistes de més de 100 països. Durant la temporada ja han fet una desena d’entrenaments específics, el que els ha servit per acudir a la cita esportiva amb un bon nivell de preparació física. A més, tal com ha recordat el director dels Specials Olympics Andorra, Manuel Unzeta, aquests dos atletes practiquen esport durant tot l’any i estan en molt bona forma física.

En els Special Olympics de Corea del Sud es competeix en set disciplines esportives diferents: esquí alpí, esquí nòrdic, raquetes, patinatge artístic i de velocitat i hoquei.