Els Reis Mags d’Orient recorreran els carrers d’Encamp

Els Reis Mags d’Orient arriben puntuals a la seva cita anual amb la parròquia d’Encamp, engalanats amb les seves millors robes i participant en la tradicional cavalcada de Reis, que els passeja pels principals carrers d’Encamp, davant l’atenta mirada plena d’il·lusió dels centenars d’infants que esperen la comitiva reial.

Un cop arribin a la plaça dels Arínsols, Ses Majestats faran l’ofrena d’or, encens i mirra a Jesús de Natzaret, i és que enguany, des de les set de la tarda, els encampadans i turistes podran gaudir del Pessebre Vivent, una representació del Naixement de Jesús.

Un cop realitzada l’ofrena, els Reis Mags rebran a tots els infants que hi hagi a la plaça, i recolliran les seves cartes plenes de desitjos i peticions.

Recorregut

La cavalcada sortirà a les 19 hores de la rotonda d’entrada a la vila i recorrerà els carrers principals fins arribar a la plaça dels Arínsols.

 

Pas de la Casa

La cavalcada sortirà a les 20 hores de Costa Rodona i recorrerà els carrers principals fins arribar al Centre Esportiu del Pas de la Casa.

 

DIA: dissabte 5 de gener del 2013, a les 19 hores

LLOC: Encamp – plaça dels Arínsols

TEMA: Cavalcada de Reis i Pessebre vivent

 

TOTES LES NOTÍCIES