Els Reis d’Orient recorren Sant Julià de Lòria portant il·lusió

Com cada vigília de Reis, aquest dissabte centenars de famílies s’han congregat als carrers de la parròquia per seguir la tradicional cavalcada de Reis que han seguit el mateix itinerari que anys anteriors. Enguany, l’han integrat quatre carrosses encapçalades per cavalls. Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats per un seguici de més d’una cinquantena de voluntaris, han fet les dels més petits repartint somriures i molts caramels.

El recorregut ha finalitzat a la plaça de la Germandat on molts nens esperaven amb il·lusió per poder parlar amb Ses Majestats i entregar-los les cartes amb els seus desitjos. I és que els Reis han atès totes les seves demandes al Centre cultural i de congressos lauredià.

Abans de la cavalcada, i com ja és tradició, la comitiva reial s’ha aturat a la Llar de Lòria per compartir una estona amb les autoritats i els avis de la parròquia. Durant l’acte, la cònsol major, Montserrat Gil, ha volgut felicitar l’any als padrins i els ha animat a “seguir, aquest 2013, tan actius i participatius com fins ara prenent part a les activitats que es fan a Sant Julià de Lòria”.

La darrera cita de Ses Majestats amb els lauredians és, com cada any, aquesta tarda la representació d’”Els Pastorets” del dia de Reis.

(Foto: Comú Sant Julià)

 

TOTES LES NOTÍCIES