El  Govern ha decidit que el títol de batxillerat per optar a la convocatòria de 31 places d’agent de policia es pugui presentar, com a molt tard, el 15 de setembre, amb la qual cosa es facilita a les persones que l’obtinguin aquest curs, però que encara no el posseeixin, presentar-s’hi igualment. A més a més, i arran d’aquesta modificació, s’ha allargat el termini de la convocatòria, que s’acabava aquest 28 d’abril, fins al 10 de maig. De moment, ja hi ha 51 candidats a aquestes places, tal com ha comentat el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot.

Un dels nous requisits per poder optar a la convocatòria de 31 places d’agent de policia és tenir el títol de batxillerat. El Govern ha decidit que les persones que l’obtinguin aquest any puguin presentar-se igualment encara que no estiguin en possessió d’aquest títol. D’aquesta manera, en primer lloc, s’allarga el termini de la convocatòria fins al 10 de maig i, en segon lloc, es facilitarà el fet que aquest títol es pugui presentar, com a molt tard, el 15 de setembre.

El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha manifestat que possibilitar que les persones que obtenen aquest any el títol puguin accedir a aquesta convocatòria és una qüestió “de justícia”, ja que per molts pocs dies quedaven fora d’aquesta convocatòria, perquè es tancava, inicialment, el 28 d’abril. De fet, des de l’executiu han constata que tal com estava redactat l’edicte, la presentació d’aquest títol semblava que era necessària en el moment de formalitzar la sol·licitud i no quan es comença la formació, el 15 de setembre, com passava amb el carnet de conduir B2. És per aquest motiu, ha concretat Espot, que s’han fet aquests canvis i s’ha ampliat la convocatòria.

Espot també ha comentat que, de moment, aquesta convocatòria està tenint una bona acceptació i que ja hi ha 51 persones que han presentat la seva sol·licitud, una demanda que ha qualificat com de “prou significativa”.

D’altra banda, el Govern ha acordat aquest dimecres l’adquisició de 25 equips d’intervenció de foc destinats a la reposició d’equipaments del departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments (DPEIS), per un import de 33.625 euros.

Text i foto: ANA

2 comentaris

  1. Q poc seriòs, això només pasa Andorra.
    Q tindrem com a persona q protegeix el nostre país un nenet de 18 anys que s’acava de treure el batxillerat?
    Que busquem amb aquest edicte cognoms o persones qualificades amb vocació?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada