riberaygua-1

L’Oficina del Joc ha rebut les cartes d’intencions dels quatre organismes estrangers de loteries i apostes per formalitzar un Conveni amb l’administració andorrana per regularitzar la venda dels seus productes al Principat. La darrera de les notificacions rebudes correspon a l’espanyola Sociedad Estatal de Loterias i Apuestas del Estado, SA (SELAE) que se suma a les de la Française des Jeux, Organización Nacional de Ciegos Españoles (ONCE) i Loteries de Catalunya, totes elles adreçades en els darrers dos mesos.

L’establiment d’acords amb els operadors històrics dels joc ja està contemplada en el projecte de llei de regulació dels jocs d’atzar, ja a tràmit parlamentari, que en la seva disposició addicional segona ja autoritza el Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ) a establir els corresponents convenis i cita de manera explícita les quatre entitats que han subscrit les cartes d’intencions.

La regularització de les loteries i jocs que es comercialitzen a Andorra és una vella aspiració del Govern d’Andorra que ha mantingut al llarg de la darrera dècada nombrosos contactes, especialment amb SELAE i ONCE que ara han cristal·litzat amb la voluntat explícita dels operadors forans de segellar acords de col·laboració.

En les cartes d’intencions, els operadors manifesten la voluntat d’esdevenir operadors de joc i, per tant, obtenir la corresponent llicència i adaptar-se a les disposicions de la futura llei. El conveni, que haurien de tancar amb el futur Consell Regulador Andorrà del joc (CRAJ) permetria a l’Estat percebre una part dels ingressos que genera la venda de loteries a Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada