FOTO: EDUARD COMELLAS

La Massana viurà enguany la revetlla de Sant Joan amb els Punkers Love the 80’s i el seu ritme punk-rock-guateque, que és com els components del grup defineixen el seu estil desenfadat i festiu.

Els Punkers ja han actuat en diverses ocasions a la revetlla massanenca -la darrera, fa tres anys- i sempre han omplert la plaça de les Fontetes ja que a la parròquia hi tenen un públic incondicional, a més de la gent que ve de tot el país.

“Volem que el concert sigui per a tota la família, per als joves i per a tots els públics. I això és el que tenen els Punkers, que agraden a tothom”, assegura la consellera Natàlia Cusnir.

Els Punkers el formen membres de tres dels grups més importants i consolidats de l’escena Andorrana: Sergi Verdeguer (Nami), Toni Mestre (Persefone), Santi Casas (Mordigans) i Carlos Lozano (Persefone).

La Massana viurà un ambient de diversió absoluta amb els Punkers, diumenge 23 de juny, a les 22 h, a la plaça de les Fontetes.

Com en les últimes edicions, s’encendrà la foguera a l’aparcament de l’escola andorra, gràcies a la col·laboració dels joves del Punt 400 que portaran a la Massana la flama del Canigó. Durant la festa, hi haurà coca i moscatell per a tothom.

D’altra banda, cal remarcar que la Massana és enguany la parròquia amfitriona de la flama del Canigó. A les 13 h arribaran els representants del Centre de la Cultura Catalana a la plaça de les Fontetes, on llegiran el manifest en favor de la cultura i faran entrega de la flama als joves de la parròquia que la custodiaran fins a l’encesa de la foguera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada