Els pufs o ‘bean bags’

Els pufs o bean bags són uns coixins suaus, farcits amb unes esferes plàstiques petites que li donen una textura còmoda. La seva suavitat depèn del seu farciment, per la qual cosa és important escollir els de millor qualitat, perquè no es deformaran, ni tan sols després de diversos anys d’ús.

Els pufs són ideals per aquells que passen gran part del seu temps asseguts davant la televisió, o llegint, o jugant a la videoconsola, o, fins i tot, per a aquells que volen fer un bon descans o fer la migdiada. Als nens els agraden molt els pufs pel tipus de confort que proporcionen, ja que s’amotllen perfectament a l’estructura del seu cos, i proporcionen una sensació d’ingravidesa única.

Un altre avantatge d’aquest tipus de seients és que són molt versàtils ja que es poden aconseguir en qualsevol color, material i mida, de manera que és possible que trobeu un que s’adapti a l’estil decoratiu o a la paleta de colors de la vostra decoració.

Així, podeu col·locar-los a la sala d’estar, a l’habitació, a la sala de jocs…Paga la pena invertir en un puf, per la seva qualitat i el nivell de confort que ofereixen, a més, són adequats per a totes les edats (nens, adolescents i adults) i ambients.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES