El Col·legi de Psicòlegs afirma que aquesta ha de ser la legislatura en què la reivindicació històrica de ser considerats com la resta de professionals de la salut quant a poder tenir conveni amb la CASS es faci realitat. El col·lectiu professional ha fet públics els nous estatuts segons els quals caldrà més formació a part de la llicenciatura per poder col·legiar-se segons informa RTVA.

Tot i les modificacions implantades l’estiu de l’any passat les diferències entre els psicòlegs que treballen al SAAS i la resta de col·legiats continua sent una situació pendent de resolució.

Segons el president del Col·legi de Psicòlegs és necessari que el col·lectiu entri a formar part de la cartera de serveis de la CASS.

Òscar Fernández espera que les converses mantingudes amb les tres formacions presents a l’actual executiu arribin a bon port “i realment es porten a la pràctica”. Assegura que els tres partits del govern de coalició s’hi van comprometre i espera que ara “es concreti en fets”.

El nou ministre de Salut va ser present en moltes d’aquestes converses. El col·legi demana ser tractat com la resta de professionals de la salut perquè “no deixa de ser un situació anòmala on hi ha uns psicòlegs que estan subvencionats i uns altres no, i aquest és el punt de partida d’una reivindicació històrica que és el conveni amb la CASS per formar part de la cartera de serveis”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada