Logotip del Col·legi de psicòlegs d'Andorra
Logotip del Col·legi de psicòlegs d’Andorra

Els membres del Col·legi de Psicòlegs han decidit atendre els ciutadans que tinguin neguits al voltant de la Covid-19 i ho faran de manera no presencial, per correu electrònic o telèfon.

Tenint en compte la situació extraordinària i que els professionals de la psicologia tampoc poden rebre pacients, han decidit parlar amb les persones que necessitin ser ateses davant una situació que a molts els costarà gestionar.

El president del Col·legi de Psicòlegs, Òscar Fernàndez, ha explicat a RTVA que tothom es troba una mica perdut davant una crisi  d’aquestes dimensions i que a molts els pot col·locar en una situació d’angoixa.

En aquests casos parlar amb un professional pot ajudar la persona que estigui sentint aquest neguit. Amb això, Fernàndez anima a “tothom que tingui neguit relacionat amb l’emergència de coronavirus” a que es posi en contacte amb ells per tal de “poder atendre’l amb la major brevetat”.

Els ciutadans que necessitin parlar amb algú perquè es sentin desorientats i estiguin inquiets davant el que està passant poden enviar un correu a copsia@copsia.ad o trucar al 809.031.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada