Un total de 111 aturats inscrits al servei d’Ocupació es beneficien ja dels programes de treball temporal a l’administració, segons les dades que ha presentat el ministre de Justícia i Interior en la reunió del Govern d’aquest dimecres.

Fins a la data, l’administració general, la de justícia, els comuns, les parapúbliques i les societats públiques han presentat demandes per cobrir un total de 212 places per dos programes que permeten pressupostàriament la contractació de fins a 225 aturats.

El Govern ha destinat a aquests dos programes, posats en marxa amb molt èxit el passat exercici, un total 1,5 milions d’euros. Els programes financien la contractació per part de les administracions de treballadors inscrits al servei d’ocupació durant un semestre. La subvenció cobreix el salari mínim vigent i la part empresarial de cotització a la CASS.

El primer dels programes, destinat a l’administració general i l’administració de justícia, ha rebut un total de 112 llocs de treball, de les quals ja s’han aprovat 94 contractacions. Pel que fa al programa destinat a comuns, parapúbliques i empreses públiques, de les 100 ofertes rebudes, se n’han resolt 17 i les 83 restants estan en fase d’intermediació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada