Moltes vegades quan pensem en la gestió que fan els pares i mares sobre l’ús i el temps que els seus fills passen a Internet pensem en ells com si fossin persones adultes despreocupades que no són capaços de donar una educació saludable en valors tecnològics als més petits.

Segurament això es deu al fet que les històries de pares irresponsables sempre són molt més mediàtiques que les de les mares i pares responsables.

Tal com demostra un estudi realitzat per Norton by Symantec a 1.000 pares i mares espanyols la seva preocupació per la seguretat dels seus fills a la xarxa és elevada. Un 97% asseguren que estan preocupats per elements com el sexting o el ciberbulling.

També una proporció molt alta de les persones enquestades de forma online, un 87%, considera que és arriscat que els seus fills utilitzin dispositius tecnològics. En la mateixa línia un 83% té por de la quantitat d’informació que els seus fills comparteixen en l’entorn virtual.

Sens dubte són xifres que demostren que hi ha una important consciència sobre els riscos a què els més petits estan exposats actualment. No obstant això, una altra dada ens demostra que no sempre és fàcil prendre cartes en l’assumpte: 1 de cada 20 adults afirma que no pren mesures perquè els seus fills estiguin protegits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada