professors-sortEls responsables dels centres d’educació secundària de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran demanen mesures més flexibles per adaptar millor la formació professional al territori. En una reunió mantinguda a Sort, els docents, han posat de manifest que l’FP s’hauria de racionalitzar i adequada a les necessitats de cada zona.

Elvira Gené, coordinadora dels Serveis Educatius de l’Alt Urgell, ha explica que reunions com la que s’ha celebrat aquest dilluns a Sort, serveixen per fer propostes de millora amb l’objectiu de potenciar la formació professional a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran.

Un segon objectiu és aconseguir equiparar l’orientació de la formació professional a la educació secundària. Els professors volen que la informació arribi a alumnes i pares.

A tall d’exemple han parlat d’aprofundir en el sector del turisme, l’àmbit forestal o el sector terciari. Com a punts febles d’aquestes comarques han apuntat l’oferta reduïda i la distància entre comarques. Les distàncies entre centres no afavoreix a l’alumnat i l’obliga a marxar a d’altres zones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada