comapedrosaLa creixent demanda per les activitats per descobrir la natura ha fet que el Comú de la Massana aposti de forma decidia per dos productes de qualitat, que ja estan més que consolidats: les excursions guiades a peu a les Valls del Nord i les sortides a cavall per parc natural del Comapedrosa.

Les excursions guiades van ser una iniciativa del Comú de la Massana, a la qual de seguida s’hi van sumar els hotelers de la parròquia, cofinançant el projecte. L’estiu passat, es van afegir al projecte els hotelers d’Ordino i enguany també hi ha participat el comú ordinenc. La xifra d’excursionistes ha anat a l’alça cada temporada. L’impuls més fort es va donar fa dues temporades, en què es va doblar l’afluència. L’any passat es va mantenir la xifra, mentre que enguany, el nombre de clients ha crescut un 15%, situant-se en 1.317 tiquets venuts: 474 al mes de juliol i 843 a l’agost.

Totes les propostes han tingut bona acollida i cada visitant ha pogut triar la més adequada per a la seva preparació física. La proposta de nivell més baix, el tomb al Riu Pollós, ha estat ideal per a les famílies amb nens, mentre que altres excursionistes han preferit una ruta més llarga, com ara l’excursió al Pla de l’Estany i al Pic de Llacs. El Comú continuarà treballant per millorar i adaptar l’oferta a les necessitats dels usuaris.

D’altra banda, les excursions a cavall al Parc Natural del Comapedrosa s’han tornat a tancar amb un balanç excel·lent i mantenint la xifra de l’any passat, en què es va triplicar el nombre de tiquets venuts, al voltant dels tres-cents. Cal destacar l’elevat nivell de satisfacció de totes les persones que han provat l’experiència d’accedir al parc a lloms d’un cavall. Enguany la novetat era la incorporació d’un cavall més, sis places enlloc de cinc. Les places són molt limitades degut a les característiques de l’activitat.

El Comú valora molt positivament el tancament de les activitats, i més encara amb les condicions meteorològiques d’aquest estiu, amb un alt nombre de dies de pluja.

El departament de turisme ja està treballant amb diferents propostes per aquesta tardor, conjuntament amb les associacions de la parròquia.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada