La Germandat de Sant Sebastià de la Seu recull 617 quilos d’aliments

La Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell ha recollit 617 quilos d’aliments en la campanya que va dur a terme dissabte passat a peu de carrer, a la plaça dels Oms.

Els productes recollits es destinaran al projecte local d’Aliments per a la Solidaritat, destinat a cobrir les necessitats bàsiques de famílies de la Seu i comarca amb dificultats econòmiques.

Aquesta és la primera vegada que la històrica entitat urgellenca se suma a una iniciativa d’aquest tipus. La Germandat ha volgut reivindicar així l’essència per a la qual va ser creada ja fa més de 150 anys, com a associació de socors mutu entre els caps de família de la Seu d’Urgell.

La Tinent d’Alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Anna Vives, ha agraït, en nom de totes les entitats membres del projecte Aliments per la Solidaritat, la iniciativa de la Germandat; i ha destacat que tot i haver-se dut a terme nombroses recollides d’aliments, coincidint amb les dates nadalenques, la xifra assolida és molt significativa.

(Foto: Ajuntament de la Seu)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.