Els Pompièrs d’Aran treballen en un incendi d’habitatge, ja controlat, a Gausac, Val d’Aran

A les 18.37 hores, els Pompièrs d’Aran, han estat alertats d’un incendi en un habitatge situat al número 20 de la carretera de Baricauba de Gausac, a Vielha e Mijaran. A l’arribada dels Pompièrs, el foc estava completament desenvolupat i localitzat a la teulada d’un edifici de 3 plantes. Fins al lloc s’han desplaçat deu dotacions que, des del primer moment, han prioritzat les tasques d’extinció en evitar la seva propagació cap a la resta d’habitatges propers. Els Bombers de la Generalitat, han activat un comandament per coordinar i donar suport en les tasques d’extinció.

Segons les darreres informacions, el foc ha cremat completament la teulada de l’edifici afectat, quatre apartaments i la teulada de l’edifici del costat que ha quedat parcialment cremada. En el moment en què s’ha produït l’incendi, els apartaments estaven buits i cap persona ha resultat ferida, tot i que, durant les tasques d’extinció, un bomber ha patit cremades lleus a les mans.

En l’incendi, que està controlat des de les 22.27 hores, continuen remullant cinc dotacions i s’aniran retirant esgraonadament.