Els polítics valoren la inversió necessària per pujar a l’ACB

camp2El Bàsquet Club River Andorra MoraBanc continua de celebració després de l´ascens a l´ACB assolit dissabte a la nit. Una alegria que s´allargarà fins divendres amb el partit contra el Planasa Navarra.

Amb l’ascens esportiu a la butxaca, ara tothom ja pensa en l’ascens administratiu. Un escull que, tractant-se de l’ACB, no serà gens evident. De moment el president Gorka Aixàs ja ha tingut una primera reunió amb el Govern, s’especula amb la idea que s’haurien de posar sobre la taula uns set milions d’euros.

El món de la política ha començat a dir-hi la seva. El ministre de Turisme Francesc Camp ha dit que abans de prendre una decisió s’ha de valorar la inversió en funció de l’impacte i el retorn que podrà tenir per al país.

El primer secretari del PS considera que s’ha de triar perquè potser no és possible tenir un equip a l’ACB i un espectacle de primera línia com el Cirque du Soleil. Considera que s’ha de decidir què té més projecció. Diu que ells triarien el bàsquet pel component de cohesió interna i identitat nacional.

El president del Grup Parlamentari Mixt, Jaume Bartumeu, creu que Andorra Turisme hi ha de col·laborar per la important promoció del país que suposa l’ascens, però d’altra banda opina que “l’estat andorrà no pot assumir aquesta quantitat” i caldrà veure fins on poden contribuir els patrocinadors privats que diu que ja han estat importants per assolir els objectius.

1 comentari

  1. …aviam, pensem una mica amb el cap Srs. politics; dieu que s’ha de triar entre el Circ de Soleil o un River Andorra a l’ACB, amb el Circ de Soleil tindrem un espectacle al país d’una durada máxima d’un mes, amb el River Andorra a l’ ACB tindrem “tot un any” d’espectacle, Ara demano, que heu de triar?, el Circ de Soleil s’instal·larà a Port Aventura durant l’estiu, Port Aventura te tot lo necessari per impulsar aquest esdeveniment i nosaltres tambe, evidenment, pero la gent aniria abans a Port Aventura i no a Andorra per veure aquest espectacle. Amb el River Andorra a l’ACB (Liga Endesa) ens vindrà un FC Barcelona, un Reial Madrid, un Valencia, un Unicaja…ETC, (parlo d’equips, per al darrera també hi ha mitjans de comunicación, aficionats…)

    voleu dir que amb tots aquestos equips, l’inversió que es faria no sortiria beneficiada pel país??

    Tansols es la meva opinió, pero crec que molts Andorrans i residents al país pensen igual que jo.

    Som-hi River!!

Comments are closed.