D’aquí a un mes, els Petits Cantors viatjaran a París on, per expressa petició del copríncep francès i convidats per ell, actuaran a la tradicional festa de l’arbre de Nadal al palau de l’Elisi. El cor aprofitarà l’estada a la capital francesa per fer dues actuacions més.

En la visita d’ara fa dos mesos, Emmanuel Macron va quedar encantat amb la interpretació dels himnes que van fer els Petits Cantors d’Andorra.

Tant és així que va convidar el cor a tancar la cerimònia de l’arbre de Nadal al Palau de l’Elisi; una actuació, el dia 18 de desembre davant les famílies dels treballadors de l’Elisi, que el copríncep no es vol perdre. De fet, ha demanat que cantin al final de l’acte per poder-hi assistir.

Pascal Escande, director del gabinet de la representació del copríncep francès, explica que “fa dos mesos, quan va escoltar l’actuació que va fer el Cor dels Petits Cantors va quedar impressionat per la qualitat, i de seguida va comentar a la senyora Metayer que calia buscar una data per fer alguna cosa a París i representar a Andorra amb el cor.”

Carles Enseñat, com a president de l’associació del Cor Nacional dels Petits Cantors, assegura que “és un honor que els Petits Cantors puguin cantar a l’Elisi en un dia tan especial com el 18 de desembre.”

El cor aprofitarà la visita a París per fer dues actuacions més. La directora n’ha tancat una per al dia 16 a l’ambaixada d’Andorra i una altra l’endemà en un concert a l’Escola Militar. Catherine Metayer, igual que Enseñat, qualifica també com “un honor” aquesta oportunitat.

Són actuacions de prestigi que arriben pocs mesos després que el Cor Nacional dels Petits Cantors fes una gira pels Estats Units on, entre d’altres, va dur a terme un concert a Nova York, davant de la seu de les Nacions Unides.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada