El nombre de permisos de residència i treball a 31 de març representen més de 33.000 de les autoritzacions en vigor. Una dada que suposa una variació positiva de gairebé el 2%. Les autoritzacions de treball temporal per a empreses estrangeres han pujat més d’un 52%.

Durant el primer trimestre del 2017 el nombre de permisos de residència i treball en vigor és de 33.214, una dada que representa una variació positiva de l’1,9%.

El departament d’Estadística destaca que les autoritzacions per treball temporal per a empreses estrangeres augmenten en un 52,7%, ja que passen de 129 el primer trimestre del 2016 a 197 en els mesos de gener a març d’aquest any.

Pel que fa a l’autorització de residència simple, la xifra de permisos ha crescut un 4,5% respecte del mateix període de l’any anterior i es comptabilitzen gairebé 8.000 persones.

El nombre de baixes durant el primer trimestre del 2017 és de 123, més d’un 13% menys respecte l´any anterior. Per nacionalitats, els espanyols continuen sent el col·lectiu més representat. Han rebut més del 63% d´autoritzacions, lluny d´altres nacionalitats com ara la francesa i la portuguesa, amb el 5,7% i el 8,1%, respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada