Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Sereu molt responsables en tot el que feu, sobretot amb tot allò relacionat amb els diners i la vostra font d’ingressos, tot i que haureu d’intentar no ser tan directes en les converses perquè podreu ofendre algú sense adonar-vos-en. Si podeu, sigueu previsors en la conducció en recorreguts curts, podeu tenir alguna topada absurda.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Hi haurà molt bona relació amb els germans, fins i tot amb alguna sortida diferent, on podreu tenir bones converses i apropar-vos una mica més. Si no teniu germans, us podeu trobar amb el mateix amb algun amic. Hi haurà dies en els quals us sentireu molt units a la família, i la necessitat de compartir bons moments serà prioritària.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Us organitzareu molt bé i trobareu la manera de fer cada cosa en el seu moment. Ja ho podeu aprofitar, sobretot, per posar ordre en els estudis. Parlareu com persones de seny, cosa que us pot fer sentir segurs del que penseu; seran dies per presentar projectes o per anar a demanar feina, si us cal, ja que se us donarà bé exposar el que penseu.


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Cal que us penseu bé el que vulgueu dir abans de parlar, ja que tindreu tendència a dir allò que no toca en el moment més inadequat. Potser us aniria millor buscar la manera de no donar la vostra opinió a menys que sigui molt necessari. D’altra banda, tindreu un bon suport de la parella per afrontar totes les situacions complicades.


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Les vostres ganes de manar i de fer passar el vostre punt poden ser una mica abusives; hauríeu d’anar una mica amb compte de no ferir amb les vostres ordres. On notaran més la vostra autoritat serà a casa i també la parella. El millor d’aquests dies serà la vostra capacitat d’economitzar el temps: fareu moltes coses amb poc espai de temps.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Estareu molt pendents del vostre físic i de com us trobeu, ja que hi haurà moments que tindreu alguna baixada d’energia; però no patiu que no és res greu, bàsicament estareu molt sensibles i us adonareu de tots els canvis del vostre cos. Això és bo perquè us coneixereu millor i us podreu cuidar millor i fer allò que us vagi bé.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Hi haurà moltes ganes de festa i de fer coses atrevides i fins i tot una mica arriscades. La prudència és molt important: podeu fer el que vulgueu però no està de més anar amb compte. Tindreu dies de comunicació amb persones que són fora i que us poden donar bones notícies que us faran estar contents i amb ganes de somriure.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Hi haurà una bona relació amb la mare, podreu parlar-hi sense conflictes i us entendreu molt fàcilment. També de cara a les activitats en societat tindreu bones relacions i la capacitat de poder fer bons contactes amb persones de categoria que us poden aportar informació interessant en temes de feina. No deixeu d’escoltar ningú.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Sereu capaços de muntar una bona festa i d’ajuntar un munt de persones al vostre voltant, i és que tindreu ganes d’estar envoltats d’ambient i de rialles. Si podeu, feu-ho, que se us posarà molt bé. També ho tindreu bé en el camp del viatjar: si ho podeu fer, perfecte, ja que us pot sortir molt bé. Només heu de tenir present l’economia.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estareu actius i amb ganes de fer mil coses, amb les idees obertes a qualsevol proposta i l’energia a plena potència per fer que tot vagi a l’hora i surti bé. Tindreu uns dies bons per fer de tot. En el que potser us sentireu més incòmodes serà en relació amb les persones d’edat avançada del vostre entorn, amb les quals no sabreu com actuar.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindreu canvis d’humor sobtats i amb molt de contrast; això ja passa però heu de mirar de mantenir el bon humor, que us farà sentir millor i en traureu més profit. Heu d’anar més tranquils conduint en poblacions, on us podeu distreure i en podeu fer alguna, o us podeu trobar alguna sorpresa a la carretera; val més mirar dues vegades.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Els vostres diners o patrimonis estaran en un moment de moviment, es poden presentar oportunitats interessants, però heu de mirar bé què feu perquè us podeu trobar amb alguna sorpresa inesperada. Si heu de firmar papers, cal que estigueu ben informats del que firmeu i no deixar-vos portar per les presses. Llegiu bé la lletra petita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada