Els Peixos us podeu sentir una mica sols del 8 al 14 de juliol

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Haureu d’anar molt amb compte amb la paraula, ja que us serà fàcil dir alguna cosa que no toca en un moment inadequat. Estareu molt impulsius i crispats amb tot d’aquí ve que en digueu alguna que no toqui. En l’àmbit que més us passarà això és a casa i amb la família, la confiança dona peu a estar deixat anar i parlar sense embuts.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Hi ha la necessitat de posar ordre i de deixar-ho tot ben col·locat. De classificar les coses i de saber on ho teniu tot per poder estar més tranquils. El més problemàtic és el camp de la parella on us sentireu una mica estranys, intenteu no donar voltes al cap per no fer-vos un embolic i així no fareu castells per res del que no és.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

És fàcil que us discutiu amb la parella i que no acabeu de saber ben bé el perquè. Mireu de no deixar-vos anar per coses que no toquen i penseu abans de cridar. A la feina per contra estareu molt sensibles i us costarà poc trobar la manera de fer sentir bé als vostres companys de feina i amb les persones que més us relacioneu.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Us costarà prendre decisions i per aquest motiu seran uns dies en els que fareu ara si ara no, intenteu centrar més les coses i busqueu la manera d’anar una mica més directes al que més us interessi. També teniu fàcil que us emboliquin a fer coses que no us vénen de gust, saber dir que no és tot un grau i molt important d’utilitzar.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Poder fer les coses que us vénen de gust serà un repte, el vostre cap estarà a punt per tenir un munt de bons acudits per embolicar la troca però per passar-ho bé. Si feu que els vostres hi participin serà molt millor i tothom content, la vostra feina serà aquesta, la de fer estar contents a la gent que es creui pel camí que feu.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Us adonareu que a la feina no és convenient confondre els termes d’amistat, ja que en moltes ocasions sol passar que confonem aquests termes. A la feina s’hi va a treballar i l’amistat es pot crear dins la feina però és fora de la feina on es creix i es fa més forta, que no us sàpiga greu si algú de la feina no us fa sentir prou bé.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estareu molt sensibles i quan passi alguna cosa, encara que sigui externa a vosaltres, us afectarà més del que voleu. Cal que racionalitzeu les coses i que mireu de no fer-vos mala sang pensant. No pensar tant i mirar d’enfocar-vos a treballar i fer coses productives i interessants és el que us aniria millor i us seria més productiu.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Us atabalareu molt amb el tema parella i heu de mirar de no fer-ho, ja que no en treure-ho res i us farà estar malament. Si potser busqueu la manera de parlar del que us fa cosa amb qui toca i així tot serà més fàcil. El tema que tindreu millor serà el de viatjar, si podeu agafeu carretera i manta i a fer kilòmetres lluny o a prop.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Us tocarà parlar d’herències i de diners. Potser no seran coses que us vagin directament lligades a vosaltres però hi haureu de formar part d’alguna manera. Si cal aconsellar o donar la vostra opinió feu-ho però amb cura per no tenir embolics després. S’ha de ser previsor i aquests són temes delicats, ja que sempre hi ha interessos.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Se us marquen canvis a la feina o més ben dit en els vostres projectes, de vegades va bé fer variacions de direcció i buscar camins nous que us donin més facilitat de moviment, només cal observar i mirar de quina manera us pot anar millor. De moment les coses se us plantegen bé en tot, o sigui que podeu estar ben contents i riallers.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Estareu ben distrets amb els amics, sembla que tots pensen en vosaltres per sortir i fer alguna, és bo que us deixeu enredar una mica però massa no perquè després podeu tenir algun problema a casa. Us heu de mirar de portar una mica més bé i sobretot tenir en compte les vostres responsabilitats, no s’hi val deixar coses penjades.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Us podeu sentir una mica sols, és una impressió que tindreu i que en realitat tampoc és tan certa, el que passa és que us tancareu molt en banda i esperareu que els demés us facin cas o us busquin, cosa que segurament no passarà i que haureu de solucionar vosaltres fent el pas perquè hi hagi més contacte i tot sigui més fàcil.