Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tindreu la sensació de que tot us pesa més del compte i de que no teniu gens de força, fins i tot hi haurà moments en els que us enfadaríeu i passeu de tot perquè sentiu que no teniu esma. No us preocupeu que és un estat passatger i no té cap importància, mireu de reposar i agafar-vos les coses amb alegria, si rieu serà més fàcil.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

No us estranyi que esgardisseu a algun amic, no tindreu ganes d’aguantar comentaris absurds i això us farà reaccionar de manera ràpida i directa si us sentiu ofesos. Mireu de no ser tan radicals, a vegades les persones fem comentaris desafortunats i no per això ens hem d’enfadar. Mireu d’estar més tranquils i pacients per tothom.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No acabareu de parlar clar de les coses i les persones amb qui us comuniqueu no entendran gaire que és el que voleu dir. Mireu d’expressar-vos millor i anireu més bé. Per altra banda heu de procurar no patir tant per les situacions que teniu al vostre voltant. Busqueu solucions i mireu de canviar el que no us agrada és més fàcil.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

En el camp de la parella no sabreu que heu de fer perquè no tindreu gaire clara la postura de qui us estimeu. És millor que no prengueu decisions precipitades i que deixeu passar aquests dies d’incertesa, ja s’aclarirà tot. Amb la mare tindreu molts bons moments i si podeu tenir una bona conversa amb ella serà genial i productiu.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Us atabalen els diners i com poder-los controlar. Esteu pendents de com els heu de gestionar perquè us donin més de si i per arribar a tenir-ho tot lligat. No cal que us poseu nerviosos, ja que això no farà que augmentin. La qüestió és només mirar per on passen. A banda d’això és important que sigueu conscients de la feina que teniu.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tindreu molta comunicació amb dones, el vostre iman per estar amb contacte amb persones del sexe femení se us farà curiós, és igual del sexe que sigueu vosaltres, tenir-hi contacta no vol dir tenir-hi rotllo, que quedi clar. Aprofiteu que algunes d’aquestes dones poden afavorir en la vostra situació de vida, tant laboral com personal.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Podeu tenir la sensació d’estar molt sols, però només és una sensació, no us ho agafeu massa a la valenta, si truqueu a algun amic, ja veureu que ràpidament esteu en companyia. També heu de tenir clar que a casa us hi sentireu molt a gust i podeu fer coses que us facin sentir bé, com ara ordenar, netejar i reorganitzar l’espai.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Us aniria molt bé viatjar, si podeu, feu-ho. Si no podeu, mireu de viatjar amb la ment que també va bé. La cosa està en canviar d’aires i en veure coses diferents per ampliar els vostres coneixements. No us faltaran propostes per fer activitats, però hi heu de posar de la vostra part per arrencar i fer-ne alguna, no us quedeu a casa.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

No heu de tenir massa problemes, però se us marquen uns dies complicats a la feina. Heu d’estar previnguts de la tendència a que hi hagi persones que us facin la traveta. Heu de ser espavilats i anar amb vista per controlar la situació sense arribar a tenir maldecaps. Si teniu algun projecte complex a fer deixeu-lo aparcat uns dies.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estareu romàntics i amb ganes d’assentar sentiments, això és maco i per la persona a qui us dirigiu pot ser molt important. Si feu servir els vostres encants i la vostra part més poètica sou espectaculars. També us pot anar bé tota la vostra part més comercial, si heu de vendre o comprar alguna cosa, tindreu vista per fer-ho bé.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Us podeu confondre amb algú, de vegades és fàcil interpretar les reaccions de manera equivocada i pensar una cosa que no toca. Em refereixo que a l’igual us penseu que algú us fa cas emocionalment i resulta que aquella persona no té cap intenció més enllà de l’amistat i prou. Sigueu prudents i no us llenceu a fer propostes directes.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tindreu moments bastant bons en temes de parella i sobretot personals. Sempre sou bastant emocionals i aquests dies portareu millor les emocions, per tant sabreu encaixar les variacions del que us envolta d’una manera més natural i fàcil. Només heu de procurar estar animats i treballar una mica més amb ganes que teniu massa mandra.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada