Els peixos tindreu les emocions a flor de pell del 3 al 9 de juny

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Sereu capaços de remoure moltes emocions amb les persones que us envolten, mireu que siguin bones, almenys que pugueu riure i passar-ho bé. En el camp de la feina o de les obligacions estareu molt al cas de tot i no us costarà gens veure que necessiten de vosaltres per donar-ho al moment, sereu molt servicials i detallistes

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindreu ganes de fer coses diferents i de trencar esquemes, si podeu ho feu, que sempre va bé viure situacions diferents. No us pareu a pensar massa, és millor actuar, això si sense fer mal a ningú. Per altra banda us donarà per arreglar-vos una mica més del normal, tindreu ganes de sentir-vos macos i d’agradar més als demés.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No us baralleu amb la mare, heu de buscar la manera de no deixar que se us embalin els nervis i acabeu dient allò que no toca. Si us treuen de polleguera, podeu ser molt desagradables i la veritat és que no cal, resteu importància als comentaris i respireu les situacions per torbar-hi tranquil·litat. Positivitat en tot el que passi.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Les vostres enrabiades no duraran res, sabreu girar-ho tot en positiu per estar bé i tindreu la necessitat d’agrair tot el que us passa de manera ben espontània. Si us és possible, comuniqueu-vos amb aquelles persones que teniu lluny, alguna d’elles necessita sentir la vostra veu i fa falta que estigueu al cas per donar-li suport.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Pensareu molt en la mare i en les coses que a ella la varen marcar en el passat, això és una manera d’entendre millor el com ella és de caràcter i el perquè de les seves reaccions davant les coses que passen. Sempre va bé conèixer i entendre a les persones, d’aquesta manera aprenem i evolucionem capa millorar la nostra personalitat.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Podeu tenir converses ben aferrissades aquests dies, estaria bé que intentéssiu buscar respostes tranquil·les i positives, ja que els demés intentaran embolicar-vos en situacions que no toquen o en les que no hi teniu res a veure. Santa paciència i molta tranquil·litat és el que us farà més falta. Però tot es posarà a lloc, calma.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La reflexió i el pensar estarà molt present en vosaltres i cal que us deixeu portar sense capficar-vos en res. Analitzar en moments donats va bé per agafar forma i per reestructurar el camí rutinari. Encara que no us agradin els canvis de vegades és bo fer-ne algun per millorar. Mireu d’apropar-vos a la parella, si en teniu, clar.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Necessitareu parlar amb tranquil·litat i sense entrebancs, ja que si us tallen el rotllo, us bloquejareu i ja no explicareu res més. Heu de mirar de no ser tan radicals i tolerar una mica més les reaccions dels demés. A vegades els nostres nervis van a un nivell més alt que els dels demés i ens costa tenir paciència, cosa que cal.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Els diners són el vostre maldecap i cal que els controleu tant com pugueu. De totes maneres no us capfiqueu massa que no cal patir, només estar al cas. Per altra banda si heu de fer tractes amb algú, és bo que demaneu assessorament professional abans d’embolicar-vos en coses massa compromeses, us podeu posar en un forat.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tindreu una facilitat molt gran de vendre i comprar coses a bon preu, si teniu alguna cosa o voleu alguna cosa ja us podeu posar a fer negocis que us anirà bé. Per altra banda la relació amb els germans serà bastant bona i cal aprofitar-ho per estar més connectats i fomentar una bona relació. En el camp dels estudis ho teniu molt bé.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Xerrareu pels descosits i heu de mirar de no fer-ho tant, ja que podeu tenir problemes de veu o de coll, el vostre punt flac serà aquesta part del cos i amb els canvis de temperatura rebreu fàcilment d’aquest sector. Sigueu-ne conscients i cuideu-vos. També heu de saber que tindreu facilitat en l’amor, podeu estar-hi molt bé.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Les energies femenines que porten les emocions i la sensibilitat estaran a flor de pell en vosaltres i això en algun moment us farà sentir una mica estranys o diferents, no patiu i deixeu fluir, hi ha moments en els que les emocions són el més important i deixar que surtin no és cap mal, tot el contrari és tota una alliberació.