Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si teniu germans o germanes podeu entrar-hi una mica en conflicte, cosa que no us recomano, ja que us farà estar malament i no cal. Per això el millor és que eviteu situacions de risc i mireu de portar els temes familiars amb tranquil·litat. D’altra banda, si esteu en època d’estudis hi haurà molt bones capacitats per arribar lluny.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Aneu amb compte amb les idees escabellades que podreu tenir. És important que no us deixeu portar sense pensar i que mireu d’analitzar les coses abans de fer una animalada. A casa, hi estareu força bé i potser us farà mandra sortir-ne, però és bo que us mogueu i, sobretot, que parleu amb gent; comunicar-se és important i us anirà bé.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estareu còmodes a la feina i sabreu com fer-ho tot d’una manera fàcil i tranquil·la. Però el que més us agradarà serà fer la vostra: sereu molt independents i us costarà compartir coses amb els altres, ja que no voldreu que us esguerrin les idees; això de tant en tant és bo, tot i que heu de mirar que no es converteixi en un costum.


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

En el camp de la parella seran dies una mica moguts i complicats. Estaria bé que miréssiu de no posar-vos en situacions complexes. En dies així és millor deixar temes aparcats per no entrar en conflicte. Sort que tindreu molta energia i això us farà estar molt bé; aprofiteu per fer exercici i per arreglar coses a casa, us anirà bé.


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Estareu molt sensibles i tot us afectarà més del compte. Potser no per arribar al punt de plorar però sí per necessitar tancar-vos a casa i apartar-vos de la gent. Us heu d’obligar a sortir, ja que això només és un estat emocional i no teniu motius tan forts per actuar així; o sigui que a posar-hi ganes i a somriure, que podeu.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Haureu d’anar amb compte a l’hora de dir les coses, sobretot a casa; hi ha la tendència a parlar massa directament o bé que us treguin de polleguera i acabeu dient alguna cosa que no toqui. No cal arribar a aquest extrem: si podeu, estalvieu-vos maldecaps. D’altra banda, viatjar us aniria molt bé; si podeu, feu-ho, i si no, sempre podeu imaginar viatges.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tot us anirà de primera i us sentireu molt bé amb tothom; heu de fer servir aquest bon moment per retrobar-vos amb persones amb les quals fa temps que no teniu contacte i mirar de fer més vida social, que també us convé. On és important que aprofiteu el temps és en el camp dels estudis, ja que teniu uns dies molt bons per recopilar informació.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La serenitat amb què parlareu farà que la gent confiï més en vosaltres i fins i tot us pot donar bones possibilitats a la feina o propostes per fer canvis a la vostra vida. Només cal que us hi poseu de cara i que confieu en el que voleu; estar segur del camí que es vol agafar és el millor avantatge perquè surti bé.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Us preocupareu massa dels amics i de les coses que els passen, i això és bo perquè vol dir que us interessen i que esteu per ells; ara bé, el que no heu de fer és deixar les vostres responsabilitats per temes que potser tampoc són tan importants. Mireu d’analitzar bé les vostres prioritats per saber què és el que realment convé.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Haureu de dir el que penseu tant sí com no, necessiteu parlar clar i sense cap mirament. D’una banda, això està bé però cal que poseu una mica de filtre per no fer sentir incòmode a ningú. A vegades ens sembla que tenim tota la raó i no la tenim. S’ha de mirar de valorar també l’opinió dels altres i veure fins a quin punt tenen raó.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Encara que a casa sembli que tot està correcte cal que hi poseu més atenció; hi ha una falta d’afecte i no us n’adoneu; ja us criden l’atenció però no esteu al cas i això a la llarga pot ser un inconvenient. Feu coses per divertir-vos amb la família i així tot anirà millor i us sentireu més units i bé; de vegades és molt fàcil.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Si us podeu ajuntar amb persones d’edat avançada descobrireu que podeu aprendre molt d’elles. Estareu molt disposats a escoltar i a aprendre i aquestes persones poden satisfer les vostres curiositats. Deixeu-vos seduir per les seves vivències, pot ser molt enriquidor. En el camp de la feina heu d’estar alerta i pendents de bons canvis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada