Els peixos no heu de permetre que us robin l’energia del 16 al 23 de setembre

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Diferents punts de vista amb la parella. Evita reaccionar de manera rígida doncs es pot complicar més. Si per ara no hi ha acord, espera a un millor moment per parlar-ne.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Final d’etapa laboral. Algunes coses han canviat i no sempre plou a gust de tothom. L’estudi d’una matèria del teu interès pot desviar una excessiva atenció als problemes.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Els trànsits del moment segueixen posant èmfasi al sector domèstic però sobretot al patrimonial. Etapa pròspera per solucionar qüestions emocionals pendents que t’afecten.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Autenticitat i independència són objectius a curt termini. Ja no vols que els altres decideixin per tu. És valorable aquest pas, només vés amb compte amb la supèrbia.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Moviment en l’àrea laboral i econòmica. Canvis propiciats per tercers, poden fer-te ballar una mica el cap. Adaptabilitat i paciència t’ajudaran a sortir-te amb la teva.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Pots donar-te un caprici o tenir més cura dels fills o de la parella. Si l’economia va bé, la resta flueix per tu. L’exercici físic pot convertir-se en una obligació.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Algú amb qui havies arribat a un acord, pot fer-se enrere o com a mínim dubtar i et fa restar a l’espera. En les amistats pots trobar un refugi on parlar del que t’amoïna.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si portes temps en solitari, estàs decidit a sortir més i ampliar el teu cercle d’amistats o connectar amb persones amb què comparteixis maneres de veure la vida.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Estàs a gust en solitud i fent allò que t’agrada de manera independent. No entris en provocacions i allunya’t del conflicte per seguir gaudint de la pau i tranquil·litat.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Després d’un temps d’anades i vingudes que semblava que tot s’estancava, finalment sents que tot comença a moure’s. Són possibles els viatges llargs o els trasllats.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Algú sembla que té pretensions d’una relació amb compromís però tu no tens clar si ara estàs preparat. De tota manera, adoptes una actitud més reflexiva vers temps enrere.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

No permetis que els altres et robin l’energia, però potser et cal posar de la teva part i preservar-te d’algunes persones malintencionades. Això també és un aprenentatge.

TOTES LES NOTÍCIES