Els Peixos haureu d’arreglar la vostra relació del 25 al 31 de generÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Si ets dels que estalvien en demostracions afectives, és el moment de canviar de sistema. Algú necessita sentir les teves paraules d’amor. Treball: la sort pot manifestar-se aquests dies en les teves circumstàncies laborals. Expressa les teves idees i escolta les dels altres.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Estàs carregat de tendresa, tens molt per donar, així que fes-ho amb les persones que tens a prop. Treball: continues tenint moltes coses al teu favor perquè les teves condicions laborals acabin donant bons resultats.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
És un bon moment per plantejar-te canvis. Hi ha aspectes de la teva personalitat que estan necessitant un nou enfoc. Treball: confia en el teu instint, que et donarà els senyals oportuns per advertir-te d’un problema.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La lluna plena activa el sector dels teus valors, els més íntims i personals; és l’ocasió de meditar sobre el que més t’importa. Treball: una situació conflictiva pot canviar si en comptes de tirar més llenya al foc, irradies energies positives.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La teva parcel·la zodiacal, il·luminarà les teves emocions, que seran molt intenses. La passió desbordarà. Pren-t’ho amb calma, que no s’acaba. Treball: et sentiràs més atabalat que agraït per una oportunitat de feina que t’han proposat.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
La comprensió de les emocions et facilita les coses. Si li poses més amor a les situacions, aquestes acaben per cedir i transformar-se. Treball: concentra’t en el que urgeix, no en el que has de preparar d’aquí a unes setmanes. Deixa tan perfeccionisme.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Els detalls que tens amb una amistat t’estan ajudant a conèixer-la més, a estar més a prop. Les teves emocions es mostren contradictòries. Treball: si estàs disposat a demostrar el que vals, endavant creu més en tu, tot sortirà bé.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
La teva anàlisi subjectiva d’un problema no et permetrà veure més que el que t’interessa. Demana a algú de la teva confiança que et doni la seva opinió. Treball: tens més amics que enemics, però has d’esforçar-te a descobrir-los. Hi ha persones que temen les teves reaccions.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Amb optimisme i ganes de jugar no et supera ningú, tret que tinguis a prop un sagitari com tu. Ara, més que manar et toca cedir. Treball: la teva autoritat no la discuteix ningú, només has de cuidar la forma d’expressar els teus arguments.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Si estàs al principi d’una relació, pots pensar que has de ser perfecte. Ets tu qui enamora i no el que aparentes o el que gastes en regals. Treball: no ho tens fàcil, et toca entre anar amb la llengua fora o delegar i sofrir per com fan les coses.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
La vida et somriu, però sempre en la mesura dels teus projectes. Lliura’t a la passió, viu intensament els instants més emotius. Treball: és una etapa d’èxits, d’abundància que ha de notar-se en l’àmbit laboral. Activa’t per aconseguir més del que tens.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Si la teva relació no va bé, arregla-la ja, sense demora. Fes balanç de tot l’any, mira què ha fallat i soluciona-ho definitivament. Treball: hauràs de fer més hores que un rellotge, probablement a causa d’un error. Pren-t’ho amb filosofia.

TOTES LES NOTÍCIES