Els patinadors d’Skyeyes protagonitzaran la cerimònia de la Copa del Món de Soldeu

La companyia internacional de patinatge Skyeyes International serà l’encarregada de la cerimònia oficial de la Copa del Món Grandvalira Soldeu 2012, el dissabte 11 de febrer de 2012, a les 18.30 hores al Palau de Gel d’Andorra a Canillo. L’acte començarà amb el lliurament de premis del gegant disputat durant el matí, seguirà amb el sorteig dels quinze primers dorsals de l’eslàlom de diumenge i acabarà amb un espectacle de patinatge fet a mida. El Palau compta amb 1.000 localitats i l’accés a l’esdeveniment serà gratuït.

Text: El dissabte dia 11, després de la segona mànega del gegant, se celebrarà una cerimònia de lliurament floral en pista i serà a les 18.30 hores quan tindrà lloc el lliurament de premis a les guanyadores de la jornada a al Palau de Gel. L’esdeveniment, patrocinat pel Comú de Canillo i coordinat pel departament de màrqueting del Palau, comptarà amb la participació de la companyia internacional de patinatge Skyeyes International.

Per a la cerimònia de la Copa del Món Grandvalira Soldeu 2012, Skyeyes ha creat un espectacle que sota el lema de la campanya, The Ski Spirit, viatjarà per les diferents etapes per les quals passa una corredora quan encara la competició: la precisió i obsessió en l’entrenament, la tensió de la carrera i l’eufòria de l’èxit. Sobre els patins hi haurà deu artistes procedents d’Espanya, França, Alemanya, de la República Txeca, d’Hongria i dels Estats Units, que dibuixaran figures de primer nivell sobre el gel, equipats d’un vestuari creat per a l’ocasió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.