pastoretsFins a 1.100 persones han vist Els Pastorets al Centre Cultural i de Congressos Lauredià en les quatre funcions que s’han representat aquestes festes. Es tracta d’una xifra similar a la dels darrers anys, segons ha explicat la cap del Departament de Cultura de Sant Julià, Laura Rogé. Les sessions de major afluència han estat les de tarda, en què hi ha assistit un públic més familiar, segons Rogé.

Després de quatre sessions d’Els Pastorets, fins a 1.100 persones han pogut gaudir de la proposta dels directors Alfons Casals i Joan Hernàndez basada en el text de Josep Maria Folch i Torres.

Segons ha explicat la cap de Cultura de Sant Julià, Laura Rogé, la representació que barrejava teatre i cinema ha estat molt ben acollida pel públic assistent i els directors han sortit ‘molt afalagats’ de les representacions.

El Comú segueix apostant per mantenir l’estrena el dia de Sant Esteve a les 20 hores per donar temps a les famílies a acostar-se al Centre Cultural i de Congressos Lauredià després de dinar, ha exposat Rogé. També s’ha apostat enguany per fer una representació a la nit però les sessions que han aplegat més públic han estat les de la tarda, dissabte 4 de gener i dilluns 6 de gener, ja que s’han rebut més famílies.

Encara que no hi ha hagut ple absolut en cap de les funcions, s’ha mantingut una ocupació de tres quarts de la sala en la majoria de representacions, segons ha indicat la cap de Cultura.

Malgrat que no és segur, el Comú manté la possibilitat que Casals i Hernández repeteixin l’any vinent com a directors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada