Els Pastorets acaben amb 1.300 espectadors i satisfacció per part dels organitzadors

Aquest diumenge s’ha celebrat la darrera actuació d’Els Pastorets de Sant Julià de Lòria al Centre cultural i de Congressos Lauredià. Fins a 1.300 persones han pogut veure la obra, que aquest any ha comptat amb la col·laboració dels solistes de la Jonca, segons ha explicat el director de Cultura lauredià, Jordi Gonzàlez de Alaiza.

Les actuacions s’han dut a terme 26 i 29 de desembre i 24 i 6 de gener i hi ha hagut una mitjana d’uns 300 espectadors per dia. Aquest diumenge, i com és tradicional, els Reis Mags també han estat presents a la darrera actuació, on s’ha fet notar especialment la presència del públic familiar.

‘Aquest any, en total amb totes les funcions hi ha hagut unes 1.300 persones, avui que tenim una mica més de 400 entrades venudes i després 300 entrades per cadascun dels espectacles’, ha declarat el director de Cultura lauredià, Jordi Gonzàlez.

Aquest ha estat el segon any per la directora de l’espectacle, Irina Robles, que ha afirmat que enguany, la col·laboració de la Jonca i les millores que s’han fet a la obra han servit per ‘arrodonir’ el treball de l’any passat.

‘Fem una valoració molt positiva sobre com han anat els pastorets d’aquesta XIX edició. Ens hem agafat molt a tot el treball a nivell actoral que teníem fet de l’any passat i hem donat una miqueta més de forma i hem variat una miqueta la posada en escena’, ha dit Robles.

Robles, que s’ha mostrat molt satisfeta amb el resultat, ha afirmat que té una sensació agredolça: ‘en principi és el meu últim any i això sempre fa pena, perquè després de la implicació i totes les hores que hi hem dedicat al final es crea una gran família’.

TOTES LES NOTÍCIES