Els participants a l’Escanyabocs 2019 satisfets amb l’organització i el recorregut de les proves

L’Escanyabocs 2019 -prova multiesportiva a la natura i única al Pirineu català celebrada aquest cap de setmana al Rafting Parc de la Seu d’Urgell- ha estat “molt ben valorat” pels 785 participants d’aquesta dotzena edició, tant des del punt de vista organitzatiu com pels recorreguts de les diferents proves esportives.

En aquesta darrera edició s’ha comptat amb un total de 675 inscripcions, nombre  lleugerament inferior a l’any passat degut, per una banda, a la coincidència en aquest mateix cap de setmana de la celebració d’altres esdeveniments esportius a la natura, i per altre, a les previsions meteorològiques que predeien pluja. Val a dir que finalment la Seu d’Urgell ha gaudit d’un bon temps que ha permès celebrar totes les proves amb total normalitat.

Per proves, 268 esportistes han participat a la prova de BTT; 269 a la cursa trail; 77 han pres part a l’orientació nocturna; 54 esportistes han fet el raid d’aventura, 79 a la marxa nòrdica i 35 participants al Mini Escanyabocs (infants de 9 a 13 anys).

Escanyabocs de Ferro

Pel que fa a l’Escanyabocs de Ferro, única prova competitiva d’aquesta competició a la natura, han fet podi els i les següents esportistes:

Escanyabocs de Ferro Femení

1a classificada: CORAL GALLARDO

2a classificada: SÍLVIA PINSACH

3a Classificada: MARIA MIRÓ

Escanyabocs de Ferro Masculí

1r classificat: RAFAEL TURRA

2n classificat: ALBERTO DÍEZ-CANEDO

3r classificat (EX AEQUO): JOSÉ SÁNCHEZ i ERNESTO COBACHO 

Guanyadors Escanyabocs de Ferro per Equips: LOKAL 23

Es poden consultar les classificacions de totes les proves a www.escanyabocs.com

TOTES LES NOTÍCIES