Els padrins participen en l’educació viària dels infants

viari-show-1Ahhir va començar una nova edició del Viari Show, l’activitat intergeneracional que pretén ensenyar als més petits educació viària. A través d’esquetxos, els escolars de primera ensenyança aprenen conductes com ara respectar els passos de vianants, dur el casc o recollir els excrements dels gossos.

Els alumnes del col·legi Janer han estat els primers a participar en aquesta tercera edició del Viari Show. Aquesta activitat intergeneracional pretén posar les bases de l’educació vial. Els padrins participants mostren a través d’esquetxos el que s’ha de respectar o el que és prohibit a la via pública. L’objectiu, segons el cap d’equip de cases pairals Andorra la Vella, Cristian Asensio, és “que nens i padrins prenguin consciència que aquestes situacions poden salvar vides”.

Aquestes setmanes participaran en el Viari Show alumnes de l’escola francesa de Santa Coloma i s’està en converses amb el comú d’Ordino per dur també aquesta activitat a la parròquia. A més, enguany es mostrarà en la Fira Gran que se celebra al juny a Barcelona i a Sant Pol de Mar, població agermanada amb Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.