Els padrins del Solà d’Enclar s’instal·len al Cedre amb ganes de ‘crear una nova família’ (Vídeo)

cedreEls 46 padrins del Solà d’Enclar ja s’han instal·lat al Centre Sociosanitari el Cedre, on aquest divendres al matí els han preparat una festa de benvinguda. Tant els directors i els treballadors dels centres com els residents han manifestat la seva intenció d’establir bones relacions i conèixer-se bé per ‘crear una gran família’.

Des d’aquest dilluns els padrins del Solà d’Enclar s’han anat instal·lant al Cedre, on aquest divendres ja havien arribat tots. Així, actualment hi ha 108 padrins al centre, distribuïts en quatre plantes, i 27 usuaris del centre de dia. A més, hi ha un total de 84 treballadors, ja que s’ha acollit la totalitat del personal del Solà d’Enclar.

Per donar-los la benvinguda s’ha organitzat una festa en què els directors, treballadors i padrins han manifestat la voluntat d’adaptar-se a la nova situació i d’ajudar-se els uns als altres.

El director del Cedre, Ernest Sáiz, ha explicat que aquesta festa s’ha fet per ajuntar els padrins dels dos centres i que es comencin a conèixer i a compartir espais i activitats. Ha valorat positivament l’arribada dels padrins i ha manifestat la voluntat que l’adaptació sigui el més fàcil possible.

Durant l’acte, la directora del Solà d’Enclar, Remei Canals, que dirigirà el centre juntament amb el director del Cedre, ha agraït l’acolliment rebut i ha manifestat la voluntat d’unir la família del Cedre i la del Solà d’Enclar per crear una nova gran família.

A més, els padrins del Cedre han dedicat un escrit als acabats d’arribar brindant-los la seva amistat i garantint-los que s’hi trobaran a gust. La padrina Carmen Oliva ha expressat que ‘els dono la benvinguda i si volen acceptar la meva amistat, la tenen per sempre’. A més, ha destacat el bon tracte que rebran al Cedre, les bones instal·lacions que hi ha i la qualitat del menjar.

Per la seva banda, el padrí Josep Daza, del Solà d’Enclar ha dit que ‘ens hem de portar com germans i ens hem d’estimar molt perquè som una família’. Ha explicat com el personal del Solà d’Enclar l’ajuda dia a dia en la seva vida i confia que al Cedre també serà així.

TOTES LES NOTÍCIES