Els organitzadors de la Fira de la Tapa es mostren “molt satisfets” i en garanteixen la continuïtat

fira tapes

Després de cloure la primera edició de la Fira de la Tapa d’Andorra, que va tenir lloc a l’envelat del Parc Central els dies 14, 15 i 16 d’agost, els organitzadors d’aquest nou esdeveniment gastronòmic, que ha estat impulsat per l’empresa Nova Era i ha comptat amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella, han assegurat sentir-se “molt satisfets amb els 6000 visitants rebuts durant tot el cap de setmana” i han garantit la continuïtat d’aquesta iniciativa de cara als pròxims anys, ja que “comptem amb el suport del Comú de la parròquia”.

En aquest sentit, Juan López, propietari del restaurant Dylan’s i un dels membres organitzadors de la fira, ha destacat que tot i no assolir els 4000 visitants diaris previstos inicialment, “el balanç que fem des de l’organització és molt positiu” i ha afegit que “les xifres s’haurien apropat a les preestablertes si el temps ens hagués acompanyat”.

Tot i no aproximar-se als objectius establerts inicialment, amb un total de 6000 visitants, la 1a edició de la Fira de la Tapa d’Andorra tanca el seu primer balanç amb unes xifres que auguren un bon futur de cara a la celebració de futures edicions. En relació amb els resultats obtinguts durant aquesta primera edició, Juan López, empresari del sector gastronòmic i un dels membres organitzadors, ha explicat que tant visitants com expositors “han quedat molt satisfets”, ja que les empreses participants han pogut donar a conèixer les seves propostes gastronòmiques i els visitants han pogut gaudir de bon menjar a un preu molt atractiu.

A més, en relació amb el futur d’aquest certamen gastronòmic, Juan López ha confirmat que “la Fira de la Tapa es tornarà a fer” i ha afegit que el mateix cònsol major, Jordi Minguillón, “es va comprometre a mantenir la continuïtat de la fira de cara a una segona edició”. “El suport i tracte rebut per part del Comú ha estat immillorable i això ens ha ajudat molt per poder tirar endavant aquesta primera edició”, ha admès.

Pel que fa a les xifres assolides, força allunyades de les quotes de visitants previstes inicialment, Juan López ha matisat que “sempre és difícil delimitar objectius durant una primera edició” i ha assegurat que “si el temps ens hagués acompanyat”, la xifra de visitants hauria incrementat.

(Text i foto: ANA)