Els organitzadors de 1a Fira de la Tapa d’Andorra esperen assolir 4.000 visitants per dia

fira tapa

El cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha estat l’encarregat d’inaugurar, aquest divendres al matí a l’envelat del Parc Central d’Andorra la Vella, la 1a edició de la Fira de la Tapa d’Andorra, un esdeveniment que ha estat organitzat per l’empresa Nova Era amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella i que se celebrarà durant els dies 14, 15 i 16 d’agost. Juan López, propietari del restaurant Dylan’s i un dels organitzadors de la fira, ha explicat que “amb la Fira de la Tapa volem promocionar les diferents propostes gastronòmiques que ofereix el país” i en relació amb l’afluència de públic, des de l’organització s’ha detallat que tot i ser la primera edició, “les expectatives són ambicioses i esperem rebre a uns 4.000 visitants per dia”.

L’envelat del parc Central d’Andorra la Vella ha estat l’escenari escollit per acollir, durant els dies 14, 15 i 16 d’agost, la 1a edició de la Fira de la Tapa d’Andorra. Després de la tallada de la cinta inaugural, efectuada aquest divendres al matí, el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, acompanyat del cònsol menor, Eron Estany, ha saludat un per un els divuit expositors presents a la fira i ha tastat algunes de les tapes i begudes que s’hi poden trobar.

Pel que fa a l’organització, Juan López, propietari d’un restaurant al Tarter i un dels membres organitzadors, ha destacat el caràcter promocional de la fira i ha assegurat que amb aquest esdeveniment gastronòmic el sector té una eina excepcional per “donar a conèixer les diferents propostes gastronòmiques que ofereix el país”. A més, tot i tractar-se de la primera edició, l’organització ha establert uns objectius d’allò més ambiciosos, ja que tal com ha indicat el mateix Juan López, “les previsions que ens hem marcat són de 4.000 visitants per dia”.

Per la seva banda, el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha precisat que tot i tractar-se d’una iniciativa privada, “el Comú sempre està disposat a col·laborar en actes com aquest” i ha afegit que “esperem que sigui un èxit i serveixi perquè la gent de casa nostra i els turistes tinguin un altre al·licient per gaudir de la parròquia durant el cap de setmana”.

(Text i foto: ANA)

TOTES LES NOTÍCIES