Pels volts de les vuit del vespre de divendres, els nou nens sahrauís que participen al projecte ‘Vacances en pau a Andorra’ van arribar a lʼaeroport del Prat, on els esperaven les famílies dʼacollida.

Cansats del llarg viatge des dels campaments del Sàhara però amb il·lusió per tornar a veure els amics i la família dʼAndorra, els infants van emprendre el viatge en autobús fins al Principat on van arribar ja de nit.

Els nens i nenes del desert seran a Andorra els propers dos mesos, durant els quals compartiran activitats dʼestiu amb els nens i nenes andorrans, passaran visites mèdiques i gaudiran de lʼafecte de les famílies que fa un any que els esperen.

L’ADSAPS vol recordar que el programa ‘Vacances en pau’ no només serveix perquè els nens sahrauís puguin sortir del desert i evitar els més de 40 graus que hi fa a lʼestiu, sinó també per passar les revisions mèdiques al Principat a les quals no tenen accés i compartir experiències amb els nens i nenes d’Andorra, fomentant així lʼintercanvi cultural.

Tot i que els organitzadors han hagut de treballar molt per fer realitat un cop més les ‘Vacances en pau’, volen mostrar el seu agraïment a les persones i entitats que hi han col·laborat. És el cas de la Fundació BPA, lʼAssociació Carisma, alguns dels Comuns del Principat que amb ajudes o amb activitats hi han participat, les escoles de dansa dʼEncamp, la Fada Ignorant i el grup Andelay Flamenco per ajudar-los amb el Dijous solidari, als autocars Nadal que cada any els proporcionen el transport de Barcelona a Andorra i a totes les entitats i persones que dʼuna manera o altra han lluitat al seu costat per tirar endavant el projecte.

1 comentari

  1. i no li cau la cara de vergonya a la ex-presidenta,….

Comments are closed.